• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
7ος Αγώνας - GP Μ.Βρετανίας (Silverstone
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoΕ: Αγώνας
Ιστορική 1η νίκη για Tuuli!
Νέα 07/07/2019 - 11:42

Ο Φινλανδός Niki Tuuli κέρδισε τον ιστορικό πρώτο Αγώνα του νέου ηλεκτρικού Πρωταθλήματος, της MotoE, που έγινε πριν από λίγο στο Sachsenring.

 

Ο Αγώνας κηρύχτηκε βρόχινος, αν και οι οδηγοί βγήκαν με τα σλικ ελαστικά της Michelin, σε μια πίστα που είχε στεγνώσει αρκετά.

 

Οι Bradley Smith και Mike di Meglio ξεκίνησαν δυνατά τον Αγώνα, η διάρκεια του οποίου αποφασίστηκε από τους κριτές να μειωθεί στους 7 γύρους.

 

Λίγο μετά, ο Tuuli, που είχε ξεκινήσει από την pole, άρχισε να κερδίζει έδαφος και ανέβηκε στην πρώτη θέση.

 

Στη συνέχεια και ο Di Meglio ανέβασε το ρυθμό του και ξεπέρασε τον Smith, θέλοντας να καλύψει τη διαφορά του από τον Tuuli.

 

Ωστόσο λίγο αργότερα κυμάτισε η κόκκινη σημαία εξαιτίας της πτώση του Lorenzo Savadori και ο Αγώνας τελείωσε μάλλον άδοξα.

 

Ήταν η πρώτη πτώση αναβάτη στην ιστορία της MotoE, η οποία και οδήγησε στη διακοπή του Αγώνα, επειδή τρύπησε ένας αερόσακος.

 

Έτσι, μέτρησαν τα αποτελέσματα του 5ου γύρου και πρώτος νικητής του ιστορικού αυτού Αγώνα, ανακηρύχθηκε ο Tuuli, με τους Smith και Di Meglio να τον πλαισιώνουν στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
TO GP ΣΤΟ SILVERSTONE ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο JOHANN ZARCO
  • O MARC MARQUEZ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  • Ο MILLER KAI O OLIVEIRA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ