• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκατομμύρια ευρώ για τον Marquez!
Φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Ducati
Νέα 27/09/2019 - 16:08

Τα τελευταία χρόνια η Ducati έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, χωρίς να φείδεται χρημάτων, για να μπορέσει να εξασφαλίσει έναν Τίτλο στο MotoGP.

 

Είναι το εργοστάσιο που επένδυσε – και συνεχίζει – όσο κανένα άλλο στο κομμάτι των αεροδυναμικών, έχοντας προηγουμένως πάρει από την Aprilia τον Gigi DallIgna.

 

Η μοτοσυκλέτα της άλλαξε, βελτιώθηκε, τα προβλήματα μειώθηκαν σημαντικά και με τον Andrea Dovizioso έφτασαν κοντά στο όνειρο το 2017.

 

Δεν σταμάτησαν εκεί όμως. Πρόσφεραν ένα σωρό εκατομμύρια στον Jorge Lorenzo για να τον κάνουν δικό τους, με την ελπίδα ότι θα τους χάριζε τον Τίτλο.

 

Ο Ισπανός ήρθε και παρά τις δυσκολίες του πρώτου χρόνου, άρχιζε να κερδίζει τον δεύτερο, αλλά πλέον ήταν αργά. Το γυαλί στις σχέσεις τους είχε ραγίσει.

 

Με τον Dovi συνέχισαν και πέρυσι και φέτος να διεκδικούν τον Τίτλο, αλλά χωρίς επιτυχία καθώς ο Marc Marquez αποδεικνυόταν ανίκητος.

 

Έτσι, είναι απολύτως λογικό για τους κόκκινους να σκέφτονται την περίπτωση του Marc, τον οποίο είχαν προσεγγίσει στα τέλη του 2015.

 

«Τότε δεν υπήρχαν οι συνθήκες», δήλωνε πρόσφατα ο Paolo Ciabatti, ο Αθλητικός Διευθυντής των κόκκινων.

 

Στα τέλη του 2020 το νυν συμβόλαιο του Marquez με το HRC τελειώνει και ήδη από τώρα κυκλοφορούν φήμες, στην Ιταλία, ότι η Ducati είναι έτοιμη να του κάνει πρόταση.

 

Μια πρόταση που, όπως ακούγεται, θα φτάνει τα 15 εκατομμύρια το χρόνο χωρίς να υπολογίζουμε μπόνους και λοιπούς προσωπικούς χορηγούς του Ισπανού.

 

Το θέμα είναι ότι περίπου τόσα παίρνει και τώρα από την Honda και ίσως δεν αρκούν για να τον πείσουν να αλλάξει ομάδα. Εκτός κι αν η Ducati επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά.

 

Κάποια στιγμή στην καριέρα τους, οι κορυφαίοι Giacomo Agostini και Valentino Rossi άλλαξαν ομάδα, απολαμβάνοντας την επιτυχία στο paddock με διαφορετικές μοτοσυκλέτες.

 

Ο Marc Marquez είναι ένας αναβάτης που θέλει να θεωρείται αυτός ο κορυφαίος όλων των εποχών και πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει ομάδα και θα κυνηγήσει Τίτλους με άλλη μοτοσυκλέτα.

 

Ενδεχομένως αυτό να γίνει το 2021!

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Magny-Cours: Πιο κοντά στον Τίτλο ο Rea

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Magny-Cours: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα