• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny-Cours: Πιο κοντά στον Τίτλο ο Rea
Πήρε την pole ο Ιρλανδός, από την 14η θέση ξεκινά ο Bautista
Νέα 28/09/2019 - 14:32

Την 6η του pole πήρε πριν από λίγο ο Jonathan Rea, καθώς πλησιάζει ακόμα περισσότερο προς τον Τίτλο, μιας και ο Bautista δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 14η θέση.

 

Στην αρχή της Superpole είχαμε μισή ώρα καθυστέρηση στην εκκίνηση, με την πίστα να έχει λάδια από ένα προηγούμενο συμβάν.

 

Μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία, είχε φτάσει και η βροχή στην Γαλλική πίστα. Στο βρεγμένο, λοιπόν, ο Jonathan Rea σημείωσε τον καλύτερο χρόνο: 1:53,955.

 

Ο χρόνος αυτός ήταν αρκετός για ν’ αφήσει οριακά πίσω του, με διαφορά 14χιλ, τον ταχύτερο οδηγό στο βρεγμένο χτες, τον Michael Van der Mark της Yamaha.

 

Από την πρώτη σειρά θα ξεκινήσει τον Αγώνα και ο Leon Haslam, ο ομόσταυλος του Rea, που πέτυχε τον 3ο καλύτερο χρόνο.

 

Από την άλλη η Superpole ήταν περισσότερο εφιάλτης για τον Alvaro Bautista, που έμεινε πολύ πίσω, στην 14η θέση και ήταν πάνω από 2,5’’ πιο αργός από τον Rea.

 

Μια άλλη Ducati όμως εντυπωσίασε και ήταν αυτή του Michael Ruben Rinaldi που ανοίγει τη δεύτερη σειρά και δίπλα του θα έχει τον Loris Baz (Yamaha) και τον Tom Sykes (BMW).

 

Για τον Sykes ήταν η 50η συνεχόμενη φορά που είναι είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης σε Γύρο των SBK!

 

Την 3η σειρά επανδρώνουν ο Alex Lowes με την Yamaha του, ο Eugene Laverty με την Ducati και ο Ryuichi Kiyonari της Althea Honda.

 

Στα τελευταία λεπτά κατάφερε να μπει στη δεκάδα ο Leon Camier, ο ομόσταυλος του Kiyonari, που επέστρεψε στη δράση μετά το σοβαρό του τραυματισμό τον περασμένο Μάιο.

 

Στα τελευταία λεπτά ο Chaz Davies πίεσε για έναν καλύτερο χρόνο, ωστόσο είχε μια πτώση στην 12 κι έμεινε τελικά στην 11η θέση. Ακριβώς την ίδια μοίρα είχε ο Davies και πέρυσι στο Magny-Cours!

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Magny-Cours: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Εκατομμύρια ευρώ για τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα