• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Alex Marquez στην Honda;
Δεν θα έκλεβε τίποτα από κανέναν!
Νέα 16/11/2019 - 21:47

Ο Valentino Rossi μίλησε για το θέμα που απασχολεί συνεχώς τους ανθρώπους του MotoGP το τελευταίο διάστημα: για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Lorenzo στην Repsol Honda!

 

Το όνομα που ακούγεται όλο και περισσότερο είναι αυτό του Alex Marquez από την Moto2, κάτι το οποίο θέλει και πιέζει την Honda να γίνει πραγματικότητα ο Marc.

 

Η γνώμη του Vale;

 

«Θα περίμενα τον Zarco εκεί, αλλά είμαι περίεργος. Ο Alex είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, οπότε γιατί όχι; Δεν κλέβει τίποτα από κανέναν».

 

Στη συνέχεια όμως μίλησε για τα δικά του προβλήματα και εξήγησε γιατί έμεινε τόσο χαμηλά στις κατατακτήριες. Μόλις στην 12η θέση.

 

«Κάναμε λάθος στη στρατηγική και ήμουν στην πίστα με το δεύτερο ελαστικό τη λάθος στιγμή… είχε κίνηση και δεν βελτιώθηκα».

 

«Φαίνεται ότι δεν είμαστε και φανταστικοί στο να καταστρώνουμε στρατηγικές», πρόσθεσε γελώντας!

 

Κρίμα, πάντως, διότι όπως είπε μετά: «…τέτοια λάθη σου κοστίζουν 1-2 σειρές και σου αλλάζουν τον Αγώνα».

 

Πάντως ο Vale έχει παράδοση στο να ξεκινά από πίσω στην Valencia και να παίρνει δυνατά αποτελέσματα, όπως έκανε το 2015 που από την τελευταία σειρά τερμάτισε 4ος!

 

«Η δυναμική μας ήταν για κάτι καλύτερο από την 12η θέση… ο ρυθμός μας όμως δεν είναι καλός. Το 2015 ήμουν πιο γρήγορος κι έτσι αύριο θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Alex μαζί μου στην Honda;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Βάθρο; Ούτε στ’ όνειρό μας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα