• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: Αγώνας
Καθυστερήσεις, διακοπές και φοβερή 1η νίκη για Garcia!
Νέα 17/11/2019 - 14:57

Τρελός ήταν ο σημερινός Αγώνας της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην πίστα της Valencia.

 

Στην αρχή είχαμε καθυστέρηση επειδή έπεσε στο γύρο παρατήρησης ο Aron Canet και η μοτοσυκλέτα του άφησε λάδια, με αποτέλεσμα να πέσει και ο Sasaki.

 

Όταν ξεκίνησε τελικά ο Αγώνας, ο Canet – που έδινε μάχη για τη 2η θέση στη βαθμολογία – ξεκινούσε από τις τελευταίες σειρές της εκκίνησης!

 

Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν τρεις γύροι και ένα λάθος του Carlos Tatay οδήγησε σε πτώση τους Foggia, Yurchenko, Alcoba και Antonelli, με τον πρώτο να μεταφέρεται με φορείο στο νοσοκομείο.

 

Νέα καθυστέρηση στην έναρξη του Αγώνα, ο οποίος μειώθηκε στους 15 γύρους. Στην επανεκκίνηση χαμένος ήταν ο Ramirez, ο οποίος στην πρώτη εκκίνηση είχε φύγει μπροστά απ’ όλους.

 

Μαζί του ήταν και ο Jaume Masia, ο οποίος έπεσε στην πρώτη εκκίνηση και δεν κατάφερε να εκκινήσει στη δεύτερη.

 

Όταν ξεκίνησε και πάλι ο Αγώνας, είχαμε εφτά οδηγούς να είναι κοντά και να έχουν ξεχωρίσει, όταν πιο πίσω ήρθε ένα νέο λάθος!

 

Αυτή τη φορά το έκανε ο Lorenzo Dalla Porta, ο οποίος έπεσε και παρέσυρε σε πτώση και τους Arbolino, McPhee και Lopez!

 

Στο τέλος ήταν ο ομόσταυλος του τελευταίου, ο Sergio Garcia αυτός που έκλεψε την παράσταση και πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του σ’ έναν πολύ σκληρό Αγώνα!

 

Ήταν χαρακτηριστικό ότι πήρε τη νίκη με διαφορά 5χιλ από τον Andrea Migno που επέστρεψε στο βάθρο εφτά μήνες μετά την τελευταία φορά (Τέξας).

 

Φανταστικό Αγώνα έκανε ο Xavi Artigas, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός και από την 16η θέση στην εκκίνηση ανέβηκε στο βάθρο, το πρώτο της καριέρας του στο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Ο Tatsuki Suzuki έμεινε μόλις 66χιλ μακριά από το βάθρο, ενώ εντυπωσίασε και ο Filip Salac στο σημερινό Αγώνα, που πήρε την 5η θέση και ήταν ενάμιση δέκατο μακριά από την 3η θέση.

 

Ο Canet δεν έκανε καλό Αγώνα, αλλά πήρε το νούμερο 2 στο Πρωτάθλημα, ενώ ο Vietti τερμάτισε 8ος και εξασφάλισε τον Τίτλο του Rookie της χρονιάς στην Moto3.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα