• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το ίδιο πάντα πρόβλημα…
Απογοητευμένος για μια ακόμη φορά ο Ιταλός
Νέα 18/11/2019 - 13:11

Μια 8η θέση, 23 δευτερόλεπτα από την κορυφή, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει ο Valentino Rossi στο χτεσινό Αγώνα της Valencia.

 

Για τον Ιταλό σούπερ σταρ, το πρόβλημα παραμένει το ίδιο όπως σε όλους τους προηγούμενους Αγώνες: η πρόσφυση στον πίσω τροχό.

 

«Το πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση: δεν έχω πρόσφυση στον πίσω τροχό και δεν είμαι γρήγορος».

 

«Και μετά από περίπου 10 γύρους αρχίζω και χάνω πάρα πολύ σε πρόσφυση και φαίνεται ότι το πίσω ελαστικό μου καταπονείται πολύ».

 

«Δυστυχώς στο δεύτερο μισό της σεζόν, από την Αυστρία και μετά, έχουμε αυτό το πρόβλημα… πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι του χρόνου».

 

«Αλλάξαμε αρχιμηχανικό και τα επόμενα δυο τεστ θα είναι σημαντικά για να καταλάβουμε πως πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα».

 

«Μετά περιμένουμε και κάτι καλό από την Yamaha, τόσο στο κομμάτι του κινητήρα αλλά και στα άλλα, στο πλαίσιο και στα ηλεκτρονικά».

 

Ο Vale είχε δείξει ένα καλό πρόσωπο και καλό ρυθμό στις ΕΔ4, ωστόσο αυτός χάθηκε την Κυριακή το μεσημέρι.

 

«Ναι, είχαμε κάνει 20 συνεχόμενους γύρους στις ΕΔ4 με την ίδια μοτοσυκλέτα και τα ίδια ελαστικά και ήμουν πολύ πιο γρήγορος. Δεν ήμουν για νίκη, αλλά ήμουν άνετα στο 1:31».

 

«Σήμερα είχα περισσότερα προβλήματα, με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά είναι λογικό. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως γίνεται στο ζέσταμα, με 5ο C πιο χαμηλή θερμοκρασία, ήμασταν πιο γρήγοροι απ’ ότι στον Αγώνα».

 

«Το ίδιο πρόβλημα φαίνεται ότι είχαν και οι άλλες Yamaha, κυρίως ο Vinales που ήταν πάρα πολύ γρήγορος στα ελεύθερα. Αυτή, όμως, είναι η κατάσταση».

 

Επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι: «…είναι επικίνδυνο να ερχόμαστε στην Valencia για Αγώνα στις 17 Νοεμβρίου… είδατε τι έγινε με τις χαμηλές θερμοκρασίες στην Moto3».

Επόμενο άρθρο »

Η Repsol Honda κατάκτησε το Triple Crown!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η καλύτερή μου σεζόν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα