• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Οι χρόνοι στις 16:00
Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, πάντα μπροστά οι Yamaha
Νέα 19/11/2019 - 16:31

Η σεζόν του 2020 ξεκίνησε και επίσημα με τις δοκιμές που διεξάγονται σήμερα και αύριο στην πίστα Ricardo Tormo της Ισπανίας.

 

Στην ίδια πίστα που πριν δυο 24ωρα ολοκληρώθηκε και φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Τα μεγάλα νέα στην κατηγορία της MotoGP είναι η έλευση του Alex Marquez στο πλευρό του αδερφού του, Marc, στο γκαράζ της Repsol Honda.

 

Ο Ισπανός είχε μια πτώση στις πρώτες του επαφές με τη νέα του μοτοσυκλέτα, οδηγώντας – για το τεστ αυτό – με τα χρώματα της LCR.

 

Κι αυτό διότι επιλέχθηκε ο Stefan Bradl, που έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία με την RC213V, να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του Jorge Lorenzo και να είναι με το επιτελείο του Ισπανού στην Repsol Hοnda.

Στους χρόνους ο Maverick Vinales και η Yamaha, για μια ακόμη φορά μετά από τεστ, εκμεταλλεύτηκαν την καλύτερη πρόσφυση της πίστας και είναι μπροστά.

 

Ο Ισπανός έχει κάνει 1:30,593 – περίπου έξι δέκατα πάνω από το χρόνο που έδινε την pole στον Quartararo – και κρατά την πρώτη θέση.

 

Πίσω του, με διαφορά στα έξι μόλις χιλιοστά, είναι ο τρομερός Γάλλος, με τον Franco Morbidelli να έχει τον τρίτο καλύτερο χρόνο!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Marc Marquez, ακολουθεί, με τον αδερφό του να έχει κάνει 25 γύρους με την Honda και να είναι τελευταίος, 3,4’’ από την κορυφή.

 

Την πεντάδα των πρώτων κλείνει ο Andrea Dovizioso με την Ducati του, ενώ ο Valentino Rossi είναι στη 10η θέση, με τους δέκα πρώτους να έχουν μεταξύ τους διαφορά στα 0,550’’!

Επόμενο άρθρο »

2020: Προσωρινή λίστα συμμετοχών MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: 3 Yamaha μπροστά στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα