• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η Yamaha δουλεύει σωστά!
Δεν έχουμε τη σύγχυση του παρελθόντος
Νέα 21/11/2019 - 08:53

Το τεστ στην Valencia ολοκληρώθηκε και ο Valentino Rossi είχε πολύ καλή διάθεση, έχοντας δοκιμάσει τη νέα M1, με τον καινούργιο κινητήρα και τα νέα ηλεκτρονικά.

 

«Ένοιωθα πολύ καλά από την πρώτη στιγμή μαζί της. Ήταν θετικό τεστ και το πιο σημαντικό ήταν ότι είχα καλό ρυθμό με τα φθαρμένα ελαστικά».

 

Στο τεστ της Valencia είχε και την πρώτη του επαφή με τον νέο του αρχιμηχανικό, τον Davide Munoz.

 

«Τα πήγαμε αμέσως καλά. Η πρώτη επαφή ήταν καλή, αλλά προφανώς θέλουμε χρόνο. Δεν με εξέπληξε, τον ήξερα άλλωστε».

 

«Θα έχει αρκετό χρόνο το χειμώνα. Σίγουρα θα μάθει και τους αυτοματισμούς μας… το θέμα είναι ότι μαζί του έχω νέο κίνητρο!»

 

Τον ρώτησαν για τα δυο μεγάλα προβλήματα της Μ1, την τελική και την πρόσφυση στον πίσω τροχό και πως αντιμετωπίστηκαν με τη νέα μοτοσυκλέτα.

 

«Η Valencia δεν είναι η κατάλληλη πίστα για τέτοιες εκτιμήσεις. Άλλωστε αυτός δεν θα είναι ο τελικό κινητήρας. Θα έχουμε μια εξέλιξή του στην Sepang».

 

«Πάντως φαίνεται ότι τα πράγματα είναι καλύτερα ήδη. Η διαφορά με τους αντιπάλους μας, στην τελική ταχύτητα, παραμένει μεγάλη, αλλά τη μειώνουμε».

 

Όσο για το πλαίσιο, υπογράμμισε:

 

«Δεν ήταν προτεραιότητα, αλλά δουλέψαμε και σ’ αυτό για να βελτιώσουμε την ευστάθεια και την ακρίβειά μας όταν μπαίνουμε στις στροφές».

 

«Το θέμα για μένα είναι ότι η Yamaha δουλεύει και αυτό είναι θετικό. Πάνω απ’ όλα όμως το κάνουν σωστά. Δεν υπάρχει η σύγχυση του παρελθόντος».

 

«Πέρυσι είχαμε 2-3 κινητήρες για να διαλέξουμε. Τώρα είναι ένας και τον εξελίσσουμε συνεχώς. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Έξαλλος ο Iannone: Είστε όλοι τρελοί;

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test Ημ. 2: Τελικοί χρόνοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα