• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το χρονοδιάγραμμα ανάρρωσης του Marquez
Τι λέει ο Dr. Mir για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή
Νέα 04/12/2019 - 12:19

Ο γιατρός που έκανε την επέμβαση στον αριστερό ώμο του Marc Marquez, ο Dr. Mir, μίλησε στο επίσημο site του Πρωταθλήματος για το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Ισπανού στη δράση.

 

Αυτό που «καίει» τους ανθρώπους της Honda και τον ίδιο τον Marc, είναι να δώσει κανονικά το παρών στις δοκιμές της Sepang τον Φεβρουάριο.

 

Κάτι που ο Dr. Mir λέει ότι είναι ένας εφικτός στόχος, αν και… αλλά ας αφήσουμε τον Dr. Mir να τα εξηγήσει καλύτερα:

 

«Ο φετινός χειμώνας θα είναι περίπου ίδιος με τον περσινό για τον Marc, που θα τον περάσει αναρρώνοντας από το χειρουργείο».

 

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά σωστή μιας και μέσα στην επόμενη σεζόν θα είχε κι άλλες εξαρθρώσεις και ο ώμος του θα έφτανε στην ίδια κατάσταση που ήταν ο αριστερός του πέρυσι».

 

«Μιας και ο ώμος του δεν ήταν σε τόσο σοβαρή κατάσταση, η ανάρρωσή του θα είναι περίπου ίδια με πέρυσι, αλλά ο χρόνος θα είναι μειωμένος λίγο».

 

«Δεν είναι εύκολο να γίνει εκτίμηση για τη χρονική διάρκεια… νομίζω όμως ότι θα είναι έτοιμος για τις δοκιμές στην Sepang, αν και δεν θα είναι 100% έτοιμος».

 

«Αυτό που προέχει όμως, είναι να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα όσο πιο υγιής γίνεται».

 

«Σε έναν συνηθισμένο άνθρωπο, η περίοδος ανάρρωσης μετά από τέτοια επέμβαση θα ήταν 4 μήνες, όμως οι οδηγοί συνήθως χρειάζονται το μισό χρόνο».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: 2.863.113 θεατές όλη τη σεζόν!

« Προηγούμενο άρθρο

Video-Συνέντευξη με τον Morbidelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα