• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Μετακόμισα στο Qatar
Για να γίνω ακόμα πιο δυνατός!
Νέα 05/12/2019 - 10:19

Η απόφαση του Maverick Vinales να μετακομίσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο Qatar δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστή προς τα έξω.

 

Ήταν μια απόφαση όμως που, όπως ελπίζει ο ίδιος, θα του δώσει τη δυνατότητα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός τη νέα χρονιά.

 

Μάλιστα ο Vinales είχε βρεθεί στο Qatar το Πάσχα, δίνοντας συμβουλές σε νεαρούς αναβάτες στην Ακαδημία της χώρας.

 

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι που πρέπει να κάνω ένα βήμα μπροστά, τόσο στη φυσική μου κατάσταση όσο και στη πνευματική μου».

 

«Οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας με εντυπωσίασαν… μίλησα με τον μάνατζερ και είπαν ότι οι πόρτες της πίστας θα είναι ανοιχτές για μένα».

 

«Έτσι, μιας και θα μπορούσα να προπονηθώ και το χειμώνα, όταν στην Ανδόρρα έχει χιόνια, αποφάσισα να μετακομίσω στο Qatar».

 

Ο Maverick θα συνεργαστεί και με την Ακαδημία Aspire, με έδρα το Qatar, που έχει ως στόχο την ανάδειξη νεαρών ταλέντων σε πολλά αθλήματα.

 

«Αρχίζουμε και εδραιώνουμε το πρόγραμμα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, κατανοώντας αρχικά ποιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις».

 

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι δεν υπάρχει άλλο άθλημα με τα χαρακτηριστικά του μηχανοκίνητου».

 

«Ξεκίνησα να δουλεύω μαζί τους στην πνευματική προετοιμασία και ήδη έχω δει αποτελέσματα. Για παράδειγμα, τώρα είμαι ήρεμος ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις».

 

«Και όχι μόνο στο άθλημά μας, αλλά και στην καθημερινότητά μου».

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Πρότυπό μας ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: 2.863.113 θεατές όλη τη σεζόν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα