• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Zarco, επίσημα στην Reale Avintia Racing Team
Νέα 09/12/2019 - 23:33

Η Reale Avintia Racing Team είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Johann Zarco θα είναι ο οδηγός που μαζί με τον Tito Rabat θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2020. Η δορυφορική ομάδα της Ducati θα επανδρωθεί με δύο μηχανικούς πίστας και δύο ειδικευμένους στα ηλεκτρονικά από το αγωνιστικό τμήμα Ducati Corse, οι οποίοι θα ακολουθούν τη δραστηριότητα των δύο οδηγών πάνω στις Demosedici GP19, για όλη την αγωνιστική σεζόν. Ο Zarco, 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, έχει υπογράψει συμφωνία ενός χρόνου απευθείας με την Ducati και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην πίστα στα χειμερινά τεστ της Sepang από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου.

Raúl Romero, ιδιοκτήτης της Reale Avintia Racing Team:

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την άφιξη ενός μεγάλου οδηγού όπως ο Johann Zarco στην ομάδα μας, από το χέρι της Ducati. Αυτό δυναμώνει περαιτέρω την ομάδα, μετά την επέκταση του συμβολαίου μας με τον Κατασκευαστή του Borgo Panigale, κάνοντας ένα βήμα προς την ποιότητα σε επίπεδο υλικών, με το να γίνουμε μια δορυφορική ομάδα. Αυτό το πακέτο θα μας επιτρέψει να δείξουμε στις πίστες την προσπάθεια της δομής μας των τελευταίων χρόνων. Ελπίζουμε να δούμε τον Johann και τον Tito συνεχώς στους δέκα πρώτους και να γίνουμε σύντομα μια ομάδα αναφοράς. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους του χορηγούς μας για τις προσπάθειές τους τα προηγούμενα χρόνια, γιατί χωρίς αυτούς αυτό δεν θα ήταν δυνατό”.
 

Johann Zarco: 

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επίσημα ανακοινώνω την υπογραφή μου με την Ducati για τη σεζόν του 2020 στην κατηγορία MotoGP όπου θα αγωνιστώ με την ομάδα Reale Avintia Racing Team. Ο αριστερός μου αστράγαλος αποθεραπεύεται καλά και μπορώ να ευχαριστηθώ τώρα τον χειμώνα, με ξεκούραση με την οικογένειά μου και πολύ σύντομα με ξεκίνημα προπόνησης!” 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ο Jorge θα το έβρισκε!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Σας ευχαριστώ όλους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα