• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Με το μυαλό στο… 2021! (Μέρος 1ο)
Marc Marquez και Valentino Rossi
Νέα 11/12/2019 - 11:57

Την ώρα που πριν από μόλις μερικές ώρες μάθαμε την οριστική λίστα με τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας για το 2020, το… 2021 μας κλείνει το μάτι!

 

Κι αυτό επειδή όλη η προσοχή πλέον στρέφεται στο τι θα γίνει με τις μεταγραφές/ανανεώσεις συμβολαίων για το 2021.

 

Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση των δυο ονομάτων με το μεγαλύτερο «βάρος» στο paddock, του Marc Marquez και του Valentino Rossi.

 

Ο Marc είναι το «καυτό» όνομα και ο πιλότος που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο γκαράζ της. Όμως το «διαζύγιο» με την Honda φαίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση.

 

Τα εμπόδια είναι πολλά και όχι απλά και μόνο το οικονομικό, που ούτως ή άλλως θα χρειαστούν ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια ευρώ για να τον δελεάσει κάποιος μακριά από την Honda.

 

Μια Honda που έχει στήσει τη μοτοσυκλέτα ακριβώς όπως τη θέλει ο Ισπανός, εις βάρος όλων των υπολοίπων οδηγών της, ενώ έφερε στο πλάι του και τον αδερφό του.

 

Μετά από την καλύτερή του σεζόν στο MotoGP και με δεδομένο ότι η μοτοσυκλέτα στα τεστ της Valencia-Jerez τον άφησε ικανοποιημένο, είναι δύσκολο να σκεφτεί κάποιος ότι ο Ισπανός θα θελήσει να αλλάξει ομάδα.

 

Από την άλλη έχουμε τον Valentino Rossi. Όταν θα ξεκινήσει η νέα σεζόν, ο σούπερ σταρ Ιταλός θα είναι στα 41 του χρόνια, κάτι το αδιανόητο για αθλητή γενικότερα!

 

Η δίψα και η αγάπη του για τους Αγώνες, παρά την άσχημη περσινή του σεζόν, δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Όμως θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από αυτό για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

 

Ήταν πριν από δυο χρόνια όταν ανανέωνε για τις σεζόν 2019-2020 με τους μπλε, πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν του 2018!

 

Όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει φέτος και οι αγωνία των εκατομμυρίων οπαδών του ανά τον κόσμο θα μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.

 

Ο Vale θέλει να δει ακριβώς την κατάσταση της Μ1 στα χειμερινά τεστ, αλλά και την απόδοσή του στους πρώτους Αγώνες του 2020, προτού πάρει την τελική του απόφαση.

 

Πάντως ακόμα και να αποφασίσει να σταματήσει, ο κόσμος πάντα θα έχει την ευκαιρία να βλέπει στις πίστες τον αγαπημένο του αθλητή.

 

Κι αυτό επειδή θεωρείται μάλλον σίγουρο ότι ο Vale θα μείνει ενεργός στο Paddock, έχοντας τις δυο ομάδες του σε Moto2 και Moto3.

 

Όμως και στη μεγάλη κατηγορία ετοιμάζει να κάνει την κίνησή του, εκεί που μετά τη φυγή των Marc-VDS και Aspar, υπάρχει κενή μια θέση για νέα ομάδα.

 

Ακόμα κι αν δεν μπει, όμως, ως νέα ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, υπάρχει και το σενάριο το «VR46» λογότυπο να κυριαρχεί στο γκαράζ της εργοστασιακής Yamaha!

 

Μιας Yamaha που ακόμα και να σταματήσει ο Vale, έχει από πίσω – έτοιμο – ένα δυνατό αντικαταστάτη, στο πρόσωπο του Fabio Quartararo!

Επόμενο άρθρο »

Ο Dovi πρεσβευτής των σπορ στο Forli!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi και Hamilton στην Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα