• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Ο Fabio δεν είναι διάδοχος του Jorge!
Ο Marquez θα πάρει πάνω από 10 Τίτλους
Νέα 11/12/2019 - 16:26

Στο Radio Marca μίλησε ο Max Biaggi, κάνοντας πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις τόσο για τον πολύ καλό του φίλο, τον Jorge Lorenzo, όσο και για τον Marc Marquez.

 

«Με την απόφαση του Jorge όλοι οι οπαδοί δεν έχασαν απλά έναν σπουδαίο αναβάτη, αλλά κι ένα μεγάλο Πρωταθλητή».

 

«Κι ήταν ακόμα νέος, στα 32 του… και ο μόνος που θα μπορούσε να νικήσει τον Marquez. Σαν φίλος του σέβομαι την απόφασή του, αλλά δεν μου άρεσε».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Marc αλλά και στον Fabio Quartararo και ειδικά για τον τελευταίο η άποψή του έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

«Ο κύκλος του Marquez θα συνεχίσει για αρκετό διάστημα ακόμα. Είναι νέος και θα κατακτήσει πάνω από 10 Τίτλους».

 

«Όσο για το ποιος μπορεί να τον κερδίσει, αντί η σκέψη μου να πάει στον Rossi, στρέφεται περισσότερο προς τον Quartararo».

 

Όμως υπάρχει και μια λεπτομέρεια που δεν λειτουργεί υπέρ του 20χρονου Γάλλου, ο οποίος εντυπωσίασε τους πάντες φέτος στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Η ιστορία μας λέει όμως, ότι ο Fabio δεν είναι ο διάδοχος του Jorge! Δεν έχει έρθει από την προηγούμενη κατηγορία, κυριαρχώντας και νικώντας».

 

«Δεν πήρε τον Τίτλο στην Moto2 και αυτό από μόνο του είναι διαφορετικό. Ίσως ο Alex Marquez τα καταφέρει».

 

«Αν κάνει παρόμοια πράγματα με αυτά που έκανε ο Quartararo φέτος, θα έχει ευκαιρίες να κερδίσει, όμως τώρα δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πάρει τη σκυτάλη από τον Jorge».

 

Ο Jorge Lorenzo είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να πάρει Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία από το 2013 και μετά, όταν και κυριαρχεί εκεί ο Marc Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Ο VR46 στο Abu Dhabi

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP '19: Ποιος είχε τις περισσότερες πτώσεις;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα