• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστροφή στις πίστες για την KTM
Στο Red Bull Ring με Espargaro και Pedrosa
Νέα 27/05/2020 - 11:52

Όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία, τα φορτηγά της KTM βρίσκονται ήδη στην πίστα Red Bull Ring (από χτες) και σήμερα ξεκινά το διήμερο τεστ της ομάδας.

 

Σε αυτό, που θα ολοκληρωθεί αύριο, θα πάρουν μέρος ο Pol Espargaro και ο οδηγός εξέλιξης του εργοστασίου, ο Dani Pedrosa.

 

Μάλιστα το τεστ αυτό έμεινε κρυφό μέχρι την τελευταία ώρα και είναι χαρακτηριστικό ότι επισήμως η πίστα είχε «κλειστεί» για δοκιμές αυτοκινήτων σήμερα κι αύριο.

 

Αντιθέτως θα είναι ο ένας εργοστασιακός οδηγός της ομάδας και ο οδηγός εξέλιξης που θα γυρίζουν με την RC16 στην πίστα.

 

Αν αναρωτιέται κανείς γιατί δεν κάλεσαν τον Brad Binder, τον δεύτερο εργοστασιακό, να σημειώσουμε ότι ο Ν. Αφρικανός προσπαθεί να ταξιδέψει από την πατρίδα του εδώ και 2 εβδομάδες χωρίς επιτυχία!

 

Σε ό,τι αφορά στο τεστ, η KTM θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να εξελίξει «…κάθε τομέα της μοτοσυκλέτας», όπως είπε στο Γερμανικό Speedweek ο Mike Leitner.

 

Θυμίζουμε ότι η KTM και η Aprilia έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν, κατ’ εξαίρεση, την εξέλιξη στο μοτέρ τους (και στα αεροδυναμικά) μέχρι τις 29 Ιουνίου.

 

Από την άλλη, δεν έχουν περάσει ούτε δυο εβδομάδες απ’ όταν έλεγε ο Pit Beirer ότι η KTM θα μείνει πιστή στην αρχική απόφαση και δεν θα εξελίξει τον κινητήρας της…

Επόμενο άρθρο »

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Jack Miller στην εργοστασιακή Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Η «μάχη» Petronas-Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα