• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπέγραψε νέο «πολυετές» συμβόλαιο ο Taka!
Μένει στην LCR και παίρνει εργοστασιακή Honda το 2021
Νέα 23/10/2020 - 12:32

Μια ανακοίνωση που την περιμέναμε για μήνες ήρθε μόλις χτες, με την Honda να επισημοποιεί τη συνεργασία της με τον Takaaki Nakagami και για τα επόμενα χρόνια.

 

Ο Ιάπωνας ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία από την Moto2 το 2018 και αγωνίζεται στην LCR Honda αλλά έχοντας συμβόλαιο απευθείας με το HRC.

 

Εδώ και μήνες ξέραμε ότι κατά 99% θα έμενε στην ομάδα και το 2021, όντας ο ομόσταυλος του Alex Marquez, αλλά η ανακοίνωση αργούσε να γίνει.

 

Χτες όμως έληξε και αυτό το σίριαλ, με τον Ιάπωνα να υπογράφει όχι μόνο για το 2021 αλλά και για τα επόμενα χρόνια, αν και η Honda δεν ανακοίνωσε για πόσα χρόνια υπέγραψε τον Taka.

 

«Είμαι ευγνώμων στην Honda για τη στήριξή της και για το ότι φέτος μου επέτρεψε να δείξω τις δυνατότητές μου», έλεγε ο Nakagami.

 

Φέτος ο Ιάπωνας – που έχει την 5η θέση στη βαθμολογία – είναι ο πιο σταθερός οδηγός της μεγάλης κατηγορίας που έχει βαθμούς σε όλους τους Αγώνες μέχρι στιγμής.

 

Στο επίσημο Δελτίο Τύπου της ομάδας δεν γινόταν αναφορά τι μοτοσυκλέτα θα είχε στη διάθεσή του την επόμενη χρονιά ο Taka, ο οποίος και φέτος δεν έχει εργοστασιακή RC213V.

 

Λίγο αργότερα όμως, ο ίδιος ο Nakagami, σε δηλώσεις του επισήμανε:

 

«Τη νέα χρονιά θα έχω την τελευταία μοτοσυκλέτα. Όλες οι μοτοσυκλέτες της Honda το 2021 θα είναι ολόιδιες και αυτά είναι καλά νέα για μένα».

Επόμενο άρθρο »

Aragon 2 Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Ο Rossi παλιά ήταν «δολοφόνος»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα