• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi: Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από τον νέο κινητήρα
«Υπάρχουν βελτιώσεις αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα»
Νέα 03/03/2010 - 11:50

Θετικές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις του Loris Capirossi από τον νέο κινητήρα που ετοίμασε η Suzuki.

Capirex και Alvaro Bautista πήραν μια πρώτη γεύση από τον νέο V4 στις πρόσφατες δοκιμές της Sepang, ωστόσο όπως είπε ο έμπειρος Ιταλός αναβάτης «...ακόμα είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα».

«Φαίνεται έχει γίνει κάποια βελτίωση στην απόδοση σε σχέση με τον κινητήρα που είχαμε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Δύο μέρες δοκιμών δεν είναι αρκετές για να προσπαθήσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά το ίδιο ισχύει για όλους, οπότε θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι δοκιμές στο Κατάρ θα είναι πολύ κρίσιμες», δήλωσε ο Capirossi που έκλεισε τις δοκιμές σημειώνοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο.

Ενόψει των δοκιμών του Κατάρ, ο Capirex ζήτησε από τους τεχνικούς της Suzuki να κάνουν κάποιες αλλαγές στο πλαίσιο. «Τους ζήτησα να κάνουν κάποιες βελτιώσεις στο σασί μέχρι τις δοκιμές του Κατάρ και μου είπαν ότι θα τις κάνουν. Αυτό είναι θετικό γιατί θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πόσο έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με πέρσι».

Το βασικό πρόβλημα της GSV-R ήταν η αδυναμία προσαρμογής της στις κλιματολογικές αλλαγές, αλλά και η αξιοπιστία του κινητήρα που πέρσι ταλαιπώρησε την ομάδα ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι του Πρωταθλήματος όταν και μπήκε περιορισμός στη χρησιμοποίηση των μοτέρ. Θυμίζουμε ότι φέτος κάθε αναβάτης θα έχει στη διάθεσή του έξι κινητήρες για όλο το Πρωτάθλημα, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε κινητήρας θα πρέπει να «βγάζει» τρεις αγώνες (18 έχει συνολικά το πρόγραμμα).

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές Moto2: Simon, Noyes, Elias οι ταχύτεροι

« Προηγούμενο άρθρο

Στις 13/3 η επίσημη παρουσίαση της Repsol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα