• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμές Moto2: Simon, Noyes, Elias οι ταχύτεροι
Συμπεράσματα και πρόγευση μαχών
Νέα 04/03/2010 - 20:05

Τελείωσαν χτες οι επίσημες δοκιμές των κατηγοριών Moto2 και 125 στην πίστα Ricardo Tormo στην Valencia. Οι ομάδες είχαν στην διάθεσή τους, τους κινητήρες της Honda που θα χρησιμοποιήσουν όλη την σεζόν και αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να λειτουργήσουν πολύ κοντά σε συνθήκες αγώνα.

 

Όπως δείχνουν τα πράγματα διαμορφώθηκε μια ομάδα αναβατών που φαίνεται πως θα έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για τον τίτλο της χρονιάς. Ο Julian Simon, ο Toni Elias, o Alex de Angelis και ο Yuki Takahashi φαίνεται πως θα μας χαρίσουν απίστευτες μάχες.

Ο Simon ήταν ταχύτερος συνολικά στις δοκιμές με 1’37,156 και έφυγε από την Valencia πολύ ευχαριστημένος:

“Κάναμε πολλή δουλειά στο πλαίσιο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ανυπομονώ να πάω στη Jerez και να δω την μοτοσυκλέτα και σε άλλη πίστα, αλλά όπως είδατε το πρωτάθλημα θα είναι φέτος πολύ ανταγωνιστικό, ένας αγώνας μεταξύ ίσων” είπε ο Simon.

Οι χρόνοι των δοκιμών
Οι χρόνοι των δοκιμών

 

Ο Αμερικανός Kenny Noyes ήταν και αυτός εντυπωσιακός και έδειξε ότι μπορεί να γυρίζει γρήγορα και σταθερά. Έκανε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο. Αξιοσημείωτες, επίσης και οι παρουσίες των Toni Elias και Claudio Corti. Ο Elias ήταν ο γρηγορότερος της πρώτης μέρας και τρίτος συνολικά, ενώ ο Corti παρόλο που δεν έχει συνέλθει ακόμα εντελώς από το τραυματισμένο του πόδι, κατάφερε να έχει έναν σταθερό ρυθμό και να κάνει συνολικά τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο. Επίσης ήταν ο μόνος στην δεκάδα με πλαίσιο Suter.

O Takahashi καλός και αυτός – γύριζε μόνιμα μέσα στην πρώτη πεντάδα – πολύ κοντά με τον De Angelis (6ος). Αξιόλογη η παρουσία και του Vladimir Ivanov, παρά τις δύο πτώσεις που του έκοψαν τη φόρα, ενώ ευχαριστημένοι έφυγαν από την Valencia και οι Thomas Lüthi, Yonny Hérnandez και Fonsi Nieto που έκλεισαν την δεκάδα.

 

Οι επόμενες επίσημες δοκιμές είναι στην Jerez στις 6,7 και 8 Μάρτη.

Επόμενο άρθρο »

Oι Ιταλοί ψηφίζουν: «Ο Rossi στη Ducati το 2011»

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από τον νέο κινητήρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα