• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατά 95% συνεχίζουν μαζί Tech3 και KTM!
Νέα 17/02/2021 - 14:00

Η Tech3, που πέρυσι χάρισε στην KTM τις δύο από τις τρεις νίκες της στη μεγάλη κατηγορία, θα παραμείνει ως η δορυφορική ομάδα του εργοστασίου. Σύμφωνα με δηλώσεις των δύο πλευρών, η συμφωνία της ανανέωσης του μεταξύ τους συμβολαίου είναι σχεδόν σίγουρη, σε ένα ποσοστό της τάξης του 95%.

 

Η Tech3 ήταν επί 20 χρόνια σχεδόν η δορυφορική ομάδα της Yamaha, ωστόσο από το 2018 και μετά ανήκει στην KTM. Το μεταξύ τους συμβόλαιο λήγει φέτος, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι θέμα λεπτομερειών να ανανεωθεί για άλλα πέντε χρόνια: από το 2022 έως το 2026.

 

«Θεωρώ ότι η επιτυχία έρχεται με τη συνέχεια», σχολιάζει ο Poncharal. «Ήμουν επί 20 χρόνια με την Yamaha κι έτσι δεν υπέγραψα με την KTM για να είμαι μαζί τους για τρία χρόνια και μετά να φύγω. Είπα στον Stefan Pierer, όταν με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να δεσμευτούμε μακροχρόνια, ότι θέλω να υπογράψουμε 5ετές συμβόλαιο».

 

«Μου είπε ότι και ο Pit Beirer θέλει κάτι τέτοιο κι έτσι είπαμε να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό και να το κάνουμε. Και οι δυο πλευρές το θέλουμε. Πρέπει βέβαια να δούμε κάποιες λεπτομέρειες επειδή μιλάμε για 5ετές συμβόλαιο και σε πέντε χρόνια πολλά μπορούν να γίνουν. Θα έλεγα όμως ότι ήδη κατά 95% συμφωνούμε κι ελπίζω πριν το καλοκαίρι ότι θα ανακοινώσουμε τη συμφωνία».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marc Marquez έγινε 28 χρονών!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Fabio μιλά για τον Covid, για την πίεση, για τον ψυχολόγο κλπ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα