• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fiat Yamaha: Πολλή δουλειά...
... αλλά και θετικά μηνύματα από Rossi – Lorenzo
Νέα 21/03/2010 - 07:25

Αρκετή δουλειά είχαν αμφότεροι οι αναβάτες της Fiat Yamaha στο Qatar. Ο Valentino Rossi επικεντρώθηκε στο να συλλέξει πληροφορίες τηλεμετρίας οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα, ενώ βρήκε και χρόνο να δοκιμάσει και μια νέα γόμα της Bridgestone (διαβάστε και εδώ). Απ' την άλλη ο Jorge Lorenzo συνέχισε να ψάχνει τα όρια του τραυματισμένου του χεριού, κάνοντας παράλληλα ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά της YZR-M1 του.

 

Ο Rossi έκανε τον καλύτερό του χρόνο νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, χρόνος (1:55.860) ο οποίος τον έφερε δεύτερο πίσω από τον Casey Stoner. Συνολικά ο Rossi ήταν ταχύτερος τις πέντε από τις έξι μέρες ων φετινών δοκιμών και τώρα είναι πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα:

“Επικεντρωθήκαμε περισσότερο στην προετοιμασία μας για τον αγώνα σήμερα [Παρασκευή]. Προς το τέλος της μέρας έκανα μια εξομοίωση σε ρυθμούς αγώνα για να μαζέψω κάποιες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν στην πρεμιέρα. Τώρα που οι δοκιμές τελείωσαν περιμένω με ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα. Ήμασταν πολύ καλοί όλες τις μέρες των δοκιμών και το καλύτερο είναι πως το ίδιο συνέβη και εδώ [Qatar] που ζοριζόμασταν στο παρελθόν. Βέβαια οι δοκιμές έγιναν μόνο σε δύο πίστες και θα πρέπει να έχουμε δεδομένα και από μια τρίτη για να πούμε ότι έχουμε 'μάθει' ικανοποιητικά την νέα μοτοσυκλέτα – όμως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Η Μ1 μου δουλεύει καταπληκτικά και δεν βλέπω την ώρα να σταθώ στην εκκίνηση” δήλωσε ο Ιταλός μετά το τέλος των δοκιμών.

 

Ανάλογο κλίμα και στην άλλη πλευρά του box της ομάδας, μόνο που εκεί υπήρχαν και κάμποσα... παυσίπονα . Ο Jorge Lorenzo τα χρειάστηκε για το πονεμένο του χέρι, όμως και αυτός δήλωσε ικανοποιημένος με τον έκτο καλύτερο χρόνο των δοκιμών. Με τις δεδομένες συνθήκες, ο Ισπανός τα πήγε αρκετά καλά:

“Σήμερα το χέρι μου ήταν καλά – ίσως λίγο χειρότερα από χτες [Πέμπτη] αλλά καλά. Φυσικά δεν έχει επανέλθει 100%, όμως αυτό θα γίνει. Ζοριζόμουν πολύ στα δυνατά φρένα, αλλά ελπίζω πως θα είμαι εντελώς καλά μέχρι τον πρώτο αγώνα. Η μοτοσυκλέτα μας είναι φανταστική. Η Yamaha έκανε καταπληκτική δουλειά και αυτό αντικατοπτρίζεται στην πορεία όλων των αναβατών της. Εμείς, σαν ομάδα δοκιμάσαμε διάφορε πράγματα και πιστεύω πως θα μας χρησιμεύσουν στον πρώτο αγώνα. Μέχρι τότε θα συνεχίσω φυσιοθεραπείες και ασκήσεις ενδυνάμωσης για το χέρι μου και ελπίζω να είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση” δήλωσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ο Τamada με BMW στο Portimao

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Marlboro: Θετικά τα tests στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα