• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rizla Suzuki: Με ανεβασμένο ηθικό οι Capirossi & Bautista
Νέα 23/03/2010 - 10:04

Οι αναβάτες της Rizla Suzuki, Loris Capirossi και Alvaro Bautista έφυγαν από το Qatar, έχοντας σημειώσει πρόοδο στην εξέλιξη της GSV-R. Ο πολύπειρος Loris Capirossi αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και τις δύο ημέρες των δοκιμών με αποτέλεσμα να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, λόγω του ότι δεν είχε την φυσική δύναμη. Όμως βρήκε αυτά που ήθελε στο πλαίσιο και τον κινητήρα της Suzuki και πλέον αισθάνεται έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στις 11 Απριλίου.

 Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι εύκολο να διαπιστώσουμε πως έχουμε βελτιωθεί στο Κατάρ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά» και ο οποίος παρά την αδιαθεσία του συμπλήρωσε συνολικά 98 γύρους στο Losail. «Στην προσομοίωση αγώνα, προς το τέλος δεν ήμουν ικανοποιημένος διότι δεν ένιωθα και πολύ καλά. Υπήρχε υγρασία στην πίστα και δεν πίεσα πολύ για να μην ρισκάρω κάποια πτώση. Σε 3 εβδομάδες θα είμαστε πάλι εδώ και δεν θα ήθελα να έχω κάποιο τραυματισμό. Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι ακόμα στην Rizla Suzuki παρότι έχουμε δουλειά μπροστά μας».

 

Ο «νέος» οδηγός, Alvaro Bautista, τη δεύτερη ημέρα δοκιμών κατάφερε να ρίξει το χρόνο του κατά ένα δευτερόλεπτο. Ο ίδιος δήλωσε πως μπόρεσε να επικεντρωθεί στην οδήγηση και ότι στην πρώτη του προσπάθεια αισθάνθηκε πολύ άνετα, βελτιώνοντας τους χρόνους του πάνω από ένα δευτερόλεπτο. «Δοκιμάσαμε διαφορετικά πράγματα στη γεωμετρία και τις αναρτήσεις, τόσο για το εμπρός όσο και για το πίσω μέρος της μοτοσικλέτας και νομίζω ότι βρήκαμε ένα καλό στήσιμο για τον αγώνα. Βελτιωνόμουν κάθε φορά και τώρα νιώθω έτοιμος για τον πρώτο αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: Πολύτιμα συμπεράσματα απ' το Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ο Τamada με BMW στο Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα