• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Zarco μιλά για το νέο ρεκόρ τελικής που έκανε στο Qatar!
Έφτασε τα 352,9χλμ/ώρα χτες!
Νέα 11/03/2021 - 09:59

Η χθεσινή ημέρα στο Qatar ήταν μία πολύ καλή ημέρα για την Ducati, με τον Jack Miller να ολοκληρώνει στην πρώτη θέση, κάνοντας μάλιστα και ανεπίσημο ρεκόρ πίστας! Πίσω από τον Αυστραλό ήταν οι δύο εργοστασιακές Yamaha και μετά μια ακόμα Ducati, αυτή του Johann Zarco. Πέρα από την 4η θέση που πήρε, ο Γάλλος έκανε και νέο ρεκόρ τελικής στο Qatar, φτάνοντας στα 352,9χλμ/ώρα!

«Σίγουρα είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση που έκανα αυτό το ρεκόρ! Ήξερα ότι ανήκε στον Marc και ήλπιζα ότι θα το έπαιρνα. Ναι, ξέρουμε ότι σε αυτή την πίστα η τελική ταχύτητα μπορεί να μας βοηθήσει ακόμα και στον Αγώνα». Το ζήτημα είναι να μπορέσει η μοτοσυκλέτα των κόκκινων να δουλέψει το ίδιο καλά και σε άλλες πίστες. «Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη δυναμική της Ducati. Το λέω αυτό από την πρώτη στιγμή που τη δοκίμασα. Σίγουρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα πάντα για να είμαστε γρήγοροι και σε άλλες πίστες, που δεν έχουμε τα ίδια πλεονεκτήματα όπως εδώ».

Μιλώντας για το τι δοκίμασε και πώς είναι η αίσθησή του στη μοτοσυκλέτα, είπε: «Σήμερα ήταν μία θετική ημέρα. Δούλεψα σε μικρά πράγματα αλλά και σε μεγάλα. Αυτές οι μικρές αλλαγές με έκαναν να νιώθω καλύτερα, να ελέγχω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα. Σε σχέση με πέρυσι ο κινητήρας είναι διαφορετικός. Η Ducati μου δίνει διάφορα εξαρτήματα για να δοκιμάσω και για να επιβεβαιώσω τη δουλειά που κάνει η ομάδα κι έτσι νιώθω πολύ κοντά σε αυτή. Σήμερα ο χρόνος βγήκε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες».

Επόμενο άρθρο »

Miller: Το ζητούσε η πίστα αυτό το ρεκόρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Miller 1ος την 1η μέρα των Δοκιμών 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα