• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Aragon: Νικητής του πρώτου αγώνα ο Rea
Νέα 22/05/2021 - 18:18

Ο πρώτος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbikes πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Aragon. Νικητής αναδείχθηκε ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team). Η νίκη αυτή ήταν η 100η για τον Rea στα Superbikes. Ο Rea γίνεται από σήμερα ο μόνος αναβάτης που έχει κερδίσει ποτέ 100 αγώνες σε μια κατηγορία σε οποιαδήποτε πρωτάθλημα της FIM.

Κατά τα πρώτα στάδια του αγώνα ο Lowes πίεσε λίγο τον Rea, ο οποίος όμως ξέφυγε γρήγορα και έχτισε διαφορά τεσσάρων δευτερολέπτων, οδηγώντας τον αγώνα από την εκκίνηση μέχρι την καρό σημαία. Αντίθετα η μάχη για την δεύτερη θέση ξεκίνησε από νωρίς και κράτησε μέχρι την καρό σημαία. Δεύτερος τελικά τερμάτισε ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team), ο αδερφός του Sam Lowes που αγωνίζεται στην Μoto2, κάντοντας έτσι το 1-2 για την ομάδα της Kawasaki. Ο Lowes κατέκτησε την δεύτερη αυτή θέση μετά από σκληρές μάχες με τον Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with BRIXX WorldSBK), μάχες οι οποίες τους έφεραν μέχρι την τελική ευθεία με την διαφορά τους στην γραμμή να είναι 0,043".

ο Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati), ενώ βρισκόταν στους αρχικούς διεκδικητές του τίτλου, τελικά έμεινε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Chaz Davies (Team GoEleven), ο οποίος έκλεισε την πεντάδα.

Ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) δεν κατάφερε να μετατρέψει την τρίτη θέση εκκίνησης σε μια θέση στο βάθρο και τελικά τερμάτισε 6ος. Πίσω του βρέθηκαν ο Michael Ruben Rinaldi (Aruba.It Racing – Ducati) και ο Leon Haslam (Team HRC)..

Ο αμερικανός σταρ Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) τερμάτισε 9ος, με επτά δευτερόλεπτα διαφορά από τον Andrea Locatelli (Pata Yamaha with BRIXX WorldSBK), ο οποίος κατάφερε να τερματίσει μέσα στην δεκάδα στον παρθενικό του αγώνα Superbikes.

Ο αντικαταστάτης του Jorge Martin στους αγώνες της Jerez και του Le Mans, Tito Rabat, έκανε και αυτός το ντεπούτο του στα Superbikes αλλά δυστυχώς εγκατέλειψε στα πρώτα στάδια του αγώνα λόγω τεχνικών προβλημάτων με την μοτοσυκλέτα του.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Aragon: Ο Rea νέο ρεκόρ και pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Cadalora : ο Marquez δεν είναι πλέον μαγικός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα