• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: MotoGP ΕΔ2
Ταχύτερος ο Zarco με νέο ρεκόρ γύρου!
Νέα 04/06/2021 - 16:48

Με βελτιωμένους χρόνους από το πρωί, συνέχισαν οι αναβάτες των MotoGP στις ΕΔ2. 

Αρχικά στο session πολύ δυνατοί φάνηκαν οι αναβάτες της Repsol Honda, ,με τους Pol Espargaro και Marc Marquez να ανεβαίνουν στην κορυφή με 1:40.146 και 1:40.120 αντίστοιχα.

Σύντομα ο Fabio Quartararo πέρασε μπροστά με 1:40.006 πριν προσπεραστεί με την σειρά του από τον Franco Morbidelli με 1:39.909, ο οποίος συνεχίζει την εκπληκτική του δουλειά πάνω σε μια Yamaha 2 ετών!

Ο Morbidelli διατηρήθηκε στην κορυφή μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο του session όπου και αρχίσαν οι τελικές επιθέσεις από τους υπόλοιπους αναβάτες. Ο Morbidelli πάλεψε και ξανανέβηκε στην κορυφή, αλλά η καρό σημαία βρήκε στην πρώτη θέση τον Johann Zarco με νέο ρεκόρ γύρου, 1:39.235. O Morbidelli έμεινε στην δεύτερη θέση με 1:39.256, μπροστά από τον Fabio Quartararo με 1:39.401.

Πολύ καλό αποτέλεσμα από τον αναβάτη της KTM, Brad Binder που έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Francesco Bagnaia και τον Maverick Viñales.

Ο Jack Miller ήταν 7ος, βάζοντας και τις 2 εργοστασιακές Ducati μέσα στην δεκάδα, ενώ πίσω του ήταν ο Enea Bastianini, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για τον αναβάτη της Esponsorama Ducati. Την δεκάδα έκλεισαν οι αδερφοί Espargaro με τον Aleix στην ένατη θέση και τον Pol στην δέκατη.

O Marc Marquez, παρά την καλή αρχή του, βρέθηκε τελικά στην 15η θέση, ενώ ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να μεταφέρει μέχρι τώρα τις βελτιώσεις του Mugello στην Βαρκελώνη και τελικά έμεινε στην 19η θέση.

Ο αδερφός του, Luca Marini, παρά την πτώση που είχε στην αρχή του session κατάφερε να ανέβει στην 13η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Απολαύστε ένα γύρο στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα