• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ4
Ταχύτερος ο Quartararo - Oι πρώτοι 17 με ένα δευτερόλεπτο διαφορά!
Νέα 18/09/2021 - 15:22

Για άλλη μια φορά φέτος, οι ΕΔ4 ήταν το πεδίο δράσης του Fabio Quartararo. O Γάλλος αναβάτης, που βρίσκεται πρώτος στο πρωτάθλημα, κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση από το όγδοο λεπτό, ρίχνοντας από εκεί τον Alex Rins και, εκτός από ένα μικρό διάστημα που προσπεράστηκε από τον Francesco Bagnaia, κράτησε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος, βελτιώνοντας σταδιακά τον χρόνο του σε 1:32.197. 

Πίσω του βρέθηκε ο Alex Rins που έδειχνε πολύ δυνατός στις ΕΔ4 με χρόνο 1:32.287, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Francesco Bagnaia (1:32.333). O Johann Zarco έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Joan Mir, ο οποίος για μεγάλη διάρκεια του session βρισκόταν στους τρεις πρώτους.

Εκπληκτικός ήταν και πάλι ο rookie, Enea Bastianini, που πήρε την έκτη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Takaaki Nakagami. O Marc Marquez, που θα περάσει από τις ΚΑΤ1 ήταν όγδοος, με τον Αleix Espargaro στην ένατη θέση. Την δεκάδα έκλεισε ο Jack Miller.

O Μaverick Viñales πήρε την δωδέκατη θέση, με τον Valentino Rossi 17ο. Ο Franco Morbidelli δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 21η θέση, ενώ ο Andrea Dovizioso ήταν 24ος σχεδόν ενάμισι δευτερόλεπτο πίσω από τον Quartararo.

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα