• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 KAT
Pole position για τον Raul Fernandez
Νέα 18/09/2021 - 17:44

Με την βροχή να κάνει την εμφάνισή της στην αρχή των ΚΑΤ1, οι αναβάτες βγήκαν γρήγορα στην πίστα για να προλάβουν να εκμεταλλευτούν όσο γίνεται τα στεγνά κομμάτια. Τελικά η βροχή υποχώρησε αργότερα και η πίστα στέγνωσε γρήγορα, με τις ΚΑΤ2 να πραγματοποιούνται σε πλήρως στεγνή πίστα. Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Celestino Vietti, Lorenzo Dalla Porta, Joe Roberts και Thomas Luthi.

Στις ΚΑΤ2, ο Αron Canet ξεκίνησε δυναμικά και ηγήθηκε στο τέταρτο λεπτό, πριν περάσουν μπροστά οι Marco Bezzechi και Fabio Di Giannantonio. Στο έβδομο λεπτό, ο Raul Fernandez επιτέθηκε και πέρασε μπροστά, ωστόσο ένα λεπτό μετά ο Aron Canet ξαναπέρασε μπροστά, για να προσπεραστεί με την σειρά του γρήρορα από τον Remy Gardner.

O Sam Lowes πέρασε μπροστά στο 11 λεπτό και βελτίωσε τον χρόνο του 2 γύρους μετά, δείχνοντας ότι μπορεί να πάρει την pole position. Ωστόσο στο τέλος, ο Raul Fernandez εξαπέλυσε την τελική του επίθεση και εξασφάλισε την pole position, με χρόνο 1:36.264. O Sam Lowes έμεινε στην δεύτερη θέση, με χρόνο 1:36.615, ενώ την τελευταία θέση της πρώτης σειράς της εκκίνησης κάλυψε ο Augusto Fernandez, με χρόνο 1:36.788.

Ο Remy Gardner πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Aron Canet και τον Jorge Navarro. Την τρίτη σειρά της εκκίνησης θα επανδρώσουν αύριο οι Xavi Vierge, Marco Bezzechi και Fabio Di Giannantonio, ενώ πίσω τους θα βρίσκονται οι Lorenzo Dalla Porta, Niccolo Bulega και Ai Ogura.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Petronas SRT αναγεννάται ως "RNF MotoGP Racing"

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα