• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Στόχος μου η νίκη
Και να κρατήσω το πρωτάθλημα ζωντανό ως το τέλος
Νέα 21/10/2021 - 16:20

Ένα μήνα μετά τον τελευταίο αγώνα στο Misano, όπου ο Francesco Bagnaia πήρε την νίκη μπροστά στους οπαδούς της πατρίδας του, τα MotoGP επιστρέφουν στην ιταλική πίστα για τον 16ο αγώνα της χρονιάς. 

Τον Σεπτέμβριο, ο Bagnaia αποδείχτηκε απόλυτος κυρίαρχος παίρνοντας την pole position, κάνοντας νέο ρεκόρ γύρου και κατακτώντας την νίκη. Μαζί με τον Pecco και τον Miller αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην πίστα και ο Michele Pirro. Ο Bagnaia ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του. Στόχος του για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η νίκη και η διατήρηση του πρωταθλήματος ζωντανού μέχρι το τέλος. 

"Το να βρίσκομαι πίσω στο Misano έναν μήνα μετά την εκπληκτική μου νίκη μπροστά στους οπαδούς της πατρίδας μου είναι σίγουρα ενθουσιαστικό", δήλωσε ο Bagnaia. "Εκείνο το Σαββατοκύριακο ήταν τέλειο και οι δύο μέρες τεστ μετά ήταν πολύ θετικές για εμάς. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Οι αντίπαλοί μας θα έρθουν σε αυτό το Grand Prix πιο προετοιμασμένοι και οι συνθήκες της πίστας θα είναι διαφορετικές, με χαμηλότερες θερμοκρασίες από ότι ένα μήνα πριν. Θα είναι ζωτικής σημασίας να δουλέψουμε καλά από το πρώτο session. Ο στόχος είναι να παλέψουμε για την νίκη και να κρατήσουμε το πρωτάθλημα ζωντανό μέχρι το τέλος ".

Ο Jack Miller ανυπομονεί και αυτός να βρεθεί στο Misanο. Ο Αυστραλός αναβάτης είχε τερματίσει στην πέμπτη θέση στον αγώνα του Σεπτεμβρίου. 

"Χαίρομαι πολύ που επιστρέφουμε για αγώνα ξανά στο Misano φέτος. Ειναι η εντός έδρας πίστα της Ducati και υπάρχουν πάντα αρκετοί οπαδοί εκεί για να μας στηρίξουν, οπότε αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι επίσης ιδιαίτερο. Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο τελευταίο Grand Prix, αν και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε στον αγώνα, αλλά τώρα έχουμε μια πιο σταθερή βάση για να δουλέψουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Είχαμε επίσης και τις δύο μέρες τεστ τον Σεπτέμβριο και η αίσθηση ήταν τέλεια. Σίγουρα οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές από ότι ένα μήνα πριν και οι αντίπαλοί μας θα είναι πιο ανταγωνιστικοί, αλλά είμαι αισιόδοξος και αποφασισμένος να παλέψω για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαστε κοντά στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα οπότε θα είναι κομβικό να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται ".

 

Επόμενο άρθρο »

H νέα ομάδα της Yamaha θα λέγεται WithU Yamaha RNF MotoGP Team

« Προηγούμενο άρθρο

Η Energica Motor Company δεν θα είναι πλέον ο μόνος κατασκευαστής στην MotoE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα