• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP Ζέσταμα
Ο Nakagami ταχύτερος, 2oς ο Bagnaia, 11ος ο Quartararo
Νέα 24/10/2021 - 12:00

O Takaaki Nakagami αποδείχθηκε ταχύτερος σήμερα το πρωί στις μικτές συνθήκες κατά το ζέσταμα στο Misano. Η αγωνιστική γραμμή ήταν γενικά σχετικά στεγνή αλλά σε διάφορα σημεία της πίστας τα σημάδια της βροχής ήταν εμφανή. 

Ο Nakagami ήταν εκπληκτικός και 10 λεπτά πριν το τέλος έκανε χρόνο 1:32.879, παίρνοντας την πρώτη θέση με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον κάτοχο της pole position, Francesco Bagnaia. Δυστυχώς για τον Ιάπωνα αναβάτη, η θέση εκκίνησής του είναι η 17η, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσει σκληρά για να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που φαίνεται να έχει σήμερα. Την τροάδα συμπλήρωσε ο Jack Miller επιβεβαιώνοντας την ταχύτητα που έχει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Franco Morbidelli, ο οποίος βελτιώνεται κάθε Σαββατοκύριακο ήταν τέταρτος, με τον Iker Lecuona να έχει πάρει φωτιά στο Misano και να παίρνει την πέμπτη θέση. Ο Αlex Marquez έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, με τον Pol Espargaro να τον ακολουθεί. Ο Johann Zarco. παρά την εκπληκτική του φόρμα κατά τις ΕΔ ήταν 8ος σήμερα, μπροστά από τον Marc Marquez, που έβαλε όλες τις Honda στην πρώτη δεκάδα, την οποία έκλεισε ο Joan Mir.

O Fabio Quartararo δεν πήρε ρίσκα και αρκέστηκε στην 11η θέση, με τον Valentino Rossi να βρίσκεται 20ος.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Εκπληκτικός ο Dennis Foggia πήρε την νίκη από την 14η θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια, ο Marco Simoncelli έφυγε από κοντά μας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα