• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκπληκτικός ο Dennis Foggia πήρε την νίκη από την 14η θέση!
Τρίτος ο Pedro Acosta
Νέα 24/10/2021 - 13:47

Εκπληκτικός ήταν ο αγώνας της Moto3 στο Misano, βάζοντας φωτιά το πρωτάθληα με την διαφορά των Pedro Acosta και Dennis Foggia να μειώνεται στους 21 βαθμούς με 2 αγώνες να απομένουν!

Πρώτος έστριψε ο κάτοχος της pole position, Niccolo Antonelli, με τους Ricardo Rossi, Stefano Nepa, Izan Guevara και Filip Salac να κολουθούν. Ο Foggia και ο Acosta δεν έκαναν καλή εκκίνηση, χάνοντας 2 και 1 θέσεις αντίστοιχα. Στον δεύτερο γύρο ο Nepa κατάφερε να περάσει τον Antonelli, με τον Ιταλό να απαντάει 2 γύρους μετά και τον Jaume Masia να καταφέρνει να ανέβει στην δεύτερη θέση,

Ο Rossi είχε αρχίσει να μένει πίσω και έπεσε στον 6ο γύρο μετά από επαφή με τον John McPhee. O Foggia είχε αρχίσει να ανεβαίνει θέσεις και στον 6ο γύρο πέρασε τον Adrian Fernandez και βρέθηκε στην κορυφή του δεύτερου γκρουπ, έχοντας διαφορά 1,7 δευτερόλεπτα από τους 9 πρώτους. Μαζί του ανέβαινε και ο Andrea Migno, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την 22η θέση του grid. 

Μόλις 3 γύρους μετά, οι Foggia και Migno είχαν εκμηδενίσει την διαφορά, ενώ στο ενδιάμεσο ο McPhee είχε πτώση στην πρώτη στροφή του 9ου γύρου. Μπροστά, οι Guevara και Nepa πάλευαν για την δεύτερη θέση, ενώ είχε φτάσει κοντά τους και ο Darryn Binder. 

Στον 11ο γύρο ο Acosta πέρασε τον Guevara, ενώ στον επόμενο γύρο, ένα λάθος του Antonelli τον έκανε να χάσει την πρώτη θέση από τον Acosta και να βρεθεί στην τέταρτη θέση. Σύντομα όμως, ο Acosta θα έκανε με την σειρά του λάθος και θα βρισκόταν ο ίδιος στην τέταρτη θέση, με τον Guevara να προηγείται. 

Στον 13ο γύρο ο Foggia, ο οποίος είχε εκπληκτικό ρυθμό και ανέβαινε ταχύτατα θέσεις, κατάφερε να περάσει τον Acosta, με τον Migno να πέφτει στον ίδιο γύρο. Μπροστά, ο Masia πέρασε τον Guevara για την πρώτη θέση και αμέσως ακολούθησε ο Foggia, ο οποίος έναν γύρο μετά πέρασε και τον Masia για να οδηγήσει τον αγώνα για πρώτη φορά. 

Πλέον οι 4 πρώτοι (Foggia, Masia, Guevara, Binder) είχαν δημιουργήσει μια διαφορά ενός δευτερολέπτου από τον Acosta, ο οποίος βρισκόταν υπό πίεση από τον Stefano Nepa, ο οποίος κατάφερε να τον προσπεράσει. Όμως έναν γύρο μετά (18ος γύρος) ο Guevara έπεσε από την τρίτη θέση, δίνοντας στον Binder μαι ευκαιρία για βάθρο. Στον ίδιο γύρο, ο Acosta κατάφερε να περάσει τον Nepa με τον Nepa να απαντάει δύο γύρους μετά. 

Στους τρεις τελευταίους γύρους, οι Foggia και Masia είχαν ξεφύγει μπροστά, με τον Binder να χάνει χρόνο σε κάθε γύρο. Ο Masia δεν κατάφερε να προσπεράσει τον Foggia και να κάνει μια απίστευτη χάρη για το πρωτάθλημα στον ομόσταυλό του. Acosta. O Foggia πήρε μια εκπληκτική νίκη ξεκινώντας από την 14η θέση του grid με τον Masia δεύτερο. Στον τελευταίο γύρο, οι Acosta και Nepa κατάφεραν να περάσουν τον Binder, με τον Acosta να καταφέρνει να πάρει την τρίτη θέση του βάθρου, ενώ ο Binder κατάφερε στο τέλος να κρατήσει την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Nepa. 

Παρά την τρίτη θέση, ο Acosta δεν φαίνεται ευχαριστημένος καθώς η διαφορά στο πρωτάθλημα μειώνεται.

O Niccolo Antonelli πήρε την 6η θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Romano Fenati. O Ayumu Sasaki τερμάτισε στην όγδοη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Xavier Artigas και Filip Salac. 

Επόμενο άρθρο »

Νίκη για τον Sam Lowes σε έναν δραματικό αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα