• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Acosta, Foggia, Gardner και Fernandez
Αποσπάσματα από την συνέντευξη τύπου
Νέα 04/11/2021 - 22:23

‌Ενώ το πρωτάθλημα των MotoGP κρίθηκε στο Misano πριν δύο εβδομάδες, τα πρωταθλήματα της Moto2 και της Moto3 έχουν πάρει φωτιά, καθώς σε κάθε κατηγορία υπάρχουν δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου. Στην Moto2 οι ομόσταυλοι, Raul Fernandez και Remy Gardner και στην Moto3 οι Dennis Foggia και Pedro Acosta θα ξεχυθούν αύριο στην πίστα για να δώσουν την μάχη που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα. Οι τέσσερις αναβάτες βρέθηκαν σήμερα σε μια ειδική συνέντευξη τύπου όπου μίλησαν για το πρωτάθλημα. 


‌Εδώ είναι μερικά βασικά αποσπάσματα!



‌ Remy Gardner: "Νιώθω καλά για αυτό το Σαββατοκύριακο, ξέρετε, είναι πάντα μια πίστα που αγαπούσα πραγματικά, πήρα την πρώτη μου νίκη εδώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οπότε ναι, είναι μια πίστα που με εμπνέει, ας πούμε, και νομίζω ότι θα πάμε σε αυτό το Σαββατοκύριακο όπως κάθε άλλο Σαββατοκύριακο με ανοιχτό μυαλό και ήρεμο κεφάλι." 
‌Είσαι περήφανος για τη σεζόν μέχρι τώρα; "100%. Ξέρετε, ό,τι κι αν συμβεί φέτος,  νομίζω ότι είναι μια χρονιά για την οποία μπορώ να είμαι περήφανος. Πολλά λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν κατάφερα να αποδώσω και να τα διορθώσω. Και ναι, είχαμε πολλά βάθρα φέτος και μερικές νίκες. Λοιπόν, ναι, για μένα, ήταν μια καταπληκτική σεζόν. Και δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απομένουν ακόμη δύο αγώνες. Νομίζω ότι είναι μια σεζόν που μπορώ να είμαι πραγματικά περήφανος για ό,τι κι αν συμβεί, αλλά ναι, ελπίζουμε να το τελειώσουμε καλά!".


‌Raul Fernandez: "Θα προσπαθήσω να πάρω άλλη μια νίκη! Πάντα όταν πέφτω, στον επόμενο αγώνα παλεύω ξανά για τη νίκη. Αλλά σε αυτό το κομμάτι της σεζόν είμαι πολύ δυνατός, στους τελευταίους τέσσερις αγώνες νομίζω ότι ήμουν ο πιο γρήγορος αναβάτης γιατί ήμουν πρώτος σε όλους τους αγώνες και επίσης στο Misano μέχρι που έπεσα. Έκανα ένα μικρό λάθος και έπεσα, αλλά τελικά η νοοτροπία είναι η ίδια: θα προσπαθήσω και θα κάνω το καλύτερο δυνατό, θα το απολαύσω και αν μπορώ να κερδίσω θα... αν όχι θα προσπαθήσω ακόμα! Η νοοτροπία είναι ίδια.Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο πχ στο Misano όταν είσαι πρωτάρης και έχεις ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, δεν έχεις την εμπειρία να έχεις όλο τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ταχύτητά μου, με τη δουλειά της ομάδας και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Δεν θέλω να σκέφτομαι το πρωτάθλημα, θέλω να πάω αγώνα με αγώνα. Είμαστε στους δύο τελευταίους αγώνες και τώρα η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά τώρα για τους δύο τελευταίους αγώνες, πάρα πολύ, αλλά η νοοτροπία είναι να προσπαθείς να νικήσεις, έχω την ταχύτητα και την ηρεμία. Θα προσπαθήσω".


‌Pedro Acosta: "Είμαι χαρούμενος τώρα για τον αγώνα του Misano. Τελικά καταλαβαίνω ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε κάθε Σαββατοκύριακο, και αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να πάρουμε τους μέγιστους βαθμούς που μπορούμε και να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για το βάθρο. Είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό το Σαββατοκύριακο, τώρα ξέρουμε πού είναι το πρόβλημα και αλλάξαμε συγκεκριμένα πράγματα για να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί εδώ. Αν μπορούμε να κερδίσουμε, θα προσπαθήσω. Αλλά αν πρέπει να το διαχειριστούμε, να πάρουμε βαθμούς και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στη Valencia θα το κάνουμε. Το σημαντικό τώρα είναι να μην κάνουμε μεγάλα λάθη και να μην πέσουμε. 21 βαθμοί τώρα ... πρέπει να διασκεδάζουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας".


‌Dennis Foggia: "Ήταν ένα απίστευτο αλλά δύσκολο Σαββατοκύριακο στο Misano, όλο το Σαββατοκύριακο ήταν βρεγμένη (η πίστα) και τελικά την Κυριακή ήταν στεγνή. Και κέρδισα τον αγώνα και είμαι τόσο χαρούμενος για το τελευταίο μου Σαββατοκύριακο. Έτσι τώρα ήρθε η ώρα να επιτεθώ , γιατί έχουμε δύο αγώνες μπροστά μας και η διαφορά είναι 21 βαθμοί. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δεν είναι μαθηματικά αδύνατο. Μαθηματικά, είναι δυνατό. Θα προσπαθήσω και θα κάνω το καλύτερο δυνατό, θα δώσω το 100% σε αυτούς τους δύο αγώνες. "Είδα το Grand Prix της Πορτογαλίας πριν από μια εβδομάδα, οπότε... Ο Pedro σε αυτή την πίστα είναι τόσο δυνατός, αλλά και εγώ το ίδιο. Δεν έχω τίποτα να χάσω, ούτε νιώθω πίεση, και είμαι ευχαριστημένος με το πρωτάθλημά μου. Τώρα έχω επικεντρωθεί στο κάνω το καλύτερό μου".

Επόμενο άρθρο »

Brembo: Τα φρένα στο MotoGP του Portimão

« Προηγούμενο άρθρο

Johann Zarco: Η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα είναι καλός στόχος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα