• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test
Οι χρόνοι μέχρι τις 12 (Τοπική ώρα)
Νέα 18/11/2021 - 20:21

Μετά το φινάλε της σεζόν στην Valencia την Κυριακή, οι ομάδες των MotoGP ταξίδεψαν στη Jerez για ένα διήμερο τεστ και την τελευταία επίσημη δράση σε πίστα για το2021.

Ο Marc Marquez απουσιάζει καθώς συνεχίζει τη θεραπεία για προβλήματα διπλωπίας, ενώ ο ομόσταυλός του στη Repsol Honda, Pol Espargaro, επέστρεψε σε καλό δρόμο μετά την αποχώρησή του από τη Valencia λόγω πόνου στα πλευρά από ένα τεράστιο high siding του Σαββάτου.

Το κύριο καθήκον για τους αναβάτες του εργοστασίου είναι να συνεχίσουν τις εργασίες ανάπτυξης στα πρωτότυπα του 2022, τα οποία στην περίπτωση των Yamaha, Ducati, Suzuki και Honda μπορούν να διαθέτουν αναβαθμίσεις κινητήρων για πρώτη φορά μετά το τεχνικό πάγωμα λόγω Covid στις αρχές του 2020.

Ο κινητήρας της KTM δεν αναπτυσσόταν στις αρχές του 2021, όταν λόγω αποτελεσμάτων σταμάτησε να έχει παραχωρήσεις, ενώ η Aprilia ήταν ελεύθερη να αναπτύξει φέτος.

Η δοκιμή σηματοδοτεί το ντεμπούτο της νέας ομάδας VR46 της Ducati, καθώς και της εντελώς αναθεωρημένης ομάδας RNF Yamaha (πρώην SRT) και Gresini Ducati (πρώην συνεργασία με την Aprilia).

Και οι πέντε rookies της επόμενης χρονιάς μπήκαν στην δράση, με τον πρωταθλητή της Moto2 Remy Gardner και τον ομόσταυλό του στην Tech3 Raul Fernandez να κάνουν την δεύτερη εμφάνισή τους στο RC16 μετά από μερικούς γύρους στο τεστ του Misano, ενώ οι Darryn Binder (RNF), Fabio di Giannantonio (Gresini) και Marco Bezzecchi (VR46) παίρνουν την πρώτη τους γεύση από τα MotoGP.

Οι δοκιμές ξεκίνησαν στις 10 π.μ. (τοπική ώρα) αλλά όπως συμβαίνει συχνά, ήταν μια αργή εκκίνηση για τον Luca Marini, που έκανε τον πρώτο του γύρο λίγο πριν τις 11 π.μ.


Μέχρι το μεσημέρι, ο Takaaki Nakagami της LCR, ο οποίος πιστεύεται ότι δοκίμασε επίσης το 2022 RC213V, είναι ο ταχύτερος.

Δεύτερος είναι ο Francesco Bagnaia, με τον Franco Morbidelli να κλείνει την τριάδα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Fabio Quartararo, έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Brad Binder. 

 

Επόμενο άρθρο »

"Όχι αυτό που περίμενα"

« Προηγούμενο άρθρο

Test Jerez

Χορηγοί