• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Φοβήθηκα για την ζωή μου
Bagnaia: Δεν ξέρω γιατί κλείδωσε το μπροστινό. Ζητώ συγγνώμη
Νέα 06/03/2022 - 21:35

Ο Martin έκανε μια κακή εκκίνηση από την pole position και βρέθηκε στην όγδοη θέση στον πρώτο γύρο, ενώ ο Bagnaia πήγε από την ένατη στη 16η σε ένα σημείο.

Ο τελευταίος κατάφερε να ανακτήσει θέσεις στην πρώτη 10άδα μέχρι την μέση του αγώνα και προσπάθησε να προσπεράσει τον Martin στην πρώτη στροφή του 12ου γύρου, αλλά έχασε το μπροστινό, έπεσε και παρέσυρε μαζί του τον Martin, με αποτέλεσμα και οι δύο να βγουν εκτός.
"Πονάω πολύ στο δεξί μου χέρι, οπότε θα το ελέγξουμε αύριο στη Βαρκελώνη", είπε ο Martin. "Ελπίζω να μην έχει σπάσει τίποτα και να μπορέσουμε να αγωνιστούμε καλά στην Ινδονησία".

"Στην πραγματικότητα, ήταν η πρώτη φορά που φοβόμουν για τη ζωή μου γιατί σερνόμουν πολύ γρήγορα στο χαλίκι ανάμεσα στις δύο μοτοσυκλέτες. Νομίζω ότι έσπρωξα τη μοτοσυκλέτα του Pecco με το χέρι μου και εκεί είχα τον πόνο. Οπότε, είναι μόνο το μεγάλο δάχτυλο που πονώ και ας ελέγξουμε αύριο αν είναι εντάξει".

Από την πλευρά του, ο Bagnaia λέει ότι το κλείδωμα του μπροστινού μέρους της Ducati του ενώ προσπαθούσε να περάσει τον Martin ήταν «περίεργο» και ζήτησε συγγνώμη από τον Ισπανό.

"Ανάκτησα θέσεις, αλλά η ταχύτητά μου δεν ήταν τόσο υψηλή", είπε ο Bagnaia. "Έχανα πολύ χρόνο στην επιτάχυνση και πρέπει να καταλάβουμε γιατί. Άργησα λίγο στην είσοδο (της στορφής) με τον Jorge, αλλά το φρενάρισμα δεν ήταν πολύ σκληρό".

"Έτσι, ήταν πολύ περίεργο που κλείδωσε το μπροστινό εκείνητη στιγμή. Δεν έχω παρά να ζητήσω συγγνώμη για τη Ducati, την Pramac και τον Jorge".

 

Ο Martin πρόσθεσε ότι δεν είναι θυμωμένος για τη πτώση, αλλά περισσότερο για το γεγονός ότι "δεν ήταν ανταγωνιστικός σήμερα", ενώ παραδέχτηκε ότι η Ducati του 2022 φαινομενικά "δεν έχει ένα δυνατό σημείο τώρα" σε σύγκριση με τους αντιπάλους της.

"Η πτώση συμβαίνει μερικές φορές, οπότε είμαι θυμωμένος γιατί δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί σήμερα", είπε. "Περίμενα να παλέψω για το βάθρο ή ακόμα και τη νίκη σήμερα, αλλά ο ρυθμός δεν ήταν εκεί. Είχαμε κάποια προβλήματα και πρέπει να καταλάβουμε τι έγινε. Δεν μπορούσα να προσπεράσω ούτε τις Aprilia ή τις Suzuki, οπότε δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι το δυνατό μας σημείο τώρα".

"Δεν έχουμε ένα δυνατό σημείο, οπότε πρέπει να καταλάβουμε καλά και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε γιατί σήμερα θα μπορούσα να τερματίσω έβδομος, όγδοος. Αυτό ήταν το μέγιστο σήμερα".

Επόμενο άρθρο »

2022 MOTOGPWORLD PADDOCK 1 @Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Δεν μπορώ να πω ότι έχω αυτοπεποίθηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα