• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι πρώτοι βαθμοί της Mooney VR46 για το 2022
Στο Qatar με τον Luca Marini
Νέα 09/03/2022 - 11:33

Ο Luca Marini σημειώνει τους πρώτους βαθμούς στην ιστορία της Mooney VR46 Racing Team στο Qatar χάρη στη 13η θέση που πέτυχε στον αγώνα της Κυριακής. Αντίθετα, αποσύρθηκε ο Marco Bezzecchi μετά από μια πτώση στο ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία.

Στο φέρινγκ της Ducati Desmosedici GP του με τη λέξη PEACE που ξεκίνησε από τη 17η θέση στη σχάρα της εκκίνησης, ο Luca ανέβασε αμέσως τον ρυθμό του, αγωνιζόταν για την πρώτη δεκαπεντάδα και τελικά ανέβηκε στην κατάταξη και πέτυχε τους δύο πρώτους βαθμούς της σεζόν.

Ο Marco Bezzecchi βρισκόταν στην 13η θέση (ο ταχύτερος από τους rookies) και με καλό ρυθμό, μέχρι που μια πτώση στον έβδομο γύρο ανέκοψε την πορεία του.

"Δεν περίμενα πολλά από τον σημερινό αγώνα, λαμβάνοντας υπόψη το πώς πήγε το Σαββατοκύριακο", δήλωσε ο Luca Marini. "Μπορώ να πω μόνο ότι είμαι ικανοποιημένος γιατί λύσαμε το πρόβλημα που είχαμε πριν και βρήκα τη συνηθισμένη αίσθηση που είχα στις δοκιμές πριν την σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ειδικά στα ηλεκτρονικά, κάτι λείπει από πλευράς απόδοσης για να είμαστε εκεί με την ομάδα. Σήμερα ήταν σημαντικό να τελειώσουμε τον αγώνα, να συλλέξουμε πληροφορίες και να δοκιμάσουμε όλες τις χαρτογραφήσεις για να τα πάμε καλά στην Ινδονησία. Αυτή είναι μια νέα μοτοσυκλέτα, έχουμε πολλά να κάνουμε, το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Τέλος, συγχαρητήρια στους Andrea (Migno) και Celestino (Vietti Ramus) για τις υπέροχες νίκες τους για την Ακαδημία και την Ομάδα! Μπράβο!".

"Ένας καλός αγώνας μέχρι την πτώση: όχι τέλειο ξεκίνημα, αλλά κατάφερα να είμαι γρήγορος από τους πρώτους γύρους", ανέφερε ο  Marco Bezzecchi. "Δυστυχώς δεν είχα κάνει ποτέ τόσους πολλούς γύρους πίσω από κάποιον στο slipstream, έκανα λάθος όταν φρέναρα στην τελευταία στροφή με τη μανέτα του φρένου και χρησιμοποίησα πάρα πολύ το πίσω φρένο. Δεν είμαι πλήρως εξοικειωμένος με τη μοτοσυκλέτα ακόμα, κρίμα, είναι ακόμα μέρος της διαδρομής της μαθητείας μου. Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που έγινε με την ομάδα και με τη Ducati: θα επιστρέψουμε σε τροχιά στην Ινδονησία για να κερδίσουμε τους βαθμούς εκεί".

"Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο για εμάς: το πραγματικό ντεμπούτο της Ομάδας και της Mooney στα MotoGP", είπε ο Pablo Nieto. "Δεν ήταν εύκολη Κυριακή, ο Luca πέτυχε τους πρώτους βαθμούς της σεζόν μετά από δύο περίπλοκες μέρες. Τα προβλήματα της Παρασκευής μας ανάγκασαν να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας μέχρι το ζέσταμα και μετά στον αγώνα. Πραγματική κρίμα για τον Marco γιατί είχε ξεκινήσει καλά και κρατούσε καλό ρυθμό. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το GP στην Ινδονησία".

Επόμενο άρθρο »

Η ΑΜΟΤΟΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Π.Π.Τ. 2022

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin - Νέα ρεκόρ στον 1ο αγώνα του 2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα