• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρέλαση των MotoGP στην Ινδονησία
Μαζί με τον πρόεδρο της χώρας
Νέα 16/03/2022 - 17:17

Το Pertamina Grand Prix της Ινδονησίας ξεκίνησε εντυπωσιακά στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, την Τετάρτη, με μια παρέλαση 20 αναβατών που συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο, Joko Widodo, και περνούσαν μέσα από την πόλη – μαζί με τον CEO της Dorna Sports Carmelo Ezpeleta και τον Chief Sporting Officer, Carlos Ezpeleta.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ειδική δεξίωση πρωινού, πριν οι αναβάτες μπουν στη συνέχεια στο παλάτι Merdeka για τη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο Jokowi. Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MotoGP που επιστρέφει στην Ινδονησία για πρώτη φορά από το 1997, είναι ένα τεράστιο Σαββατοκύριακο για τη χώρα και το άθλημα – και η υποδοχή το απέδειξε, από τον Πρόεδρο και τους αξιωματούχους μέχρι τους οπαδούς που περιστοιχίζουν στους δρόμους για να πάρουν μια γεύση από τους ήρωές τους.

Μετά τη συνάντηση, η ομάδα βγήκε έξω για να δει τη μοτοσυκλέτα του Προέδρου και να παραταχθεί στο παλάτι για την έναρξη της παρέλασης. Με 20 αναβάτες, καθώς και τους Carmelo και Carlos Ezpeleta, ήταν ένα τρομερό θέαμα καθώς το τρενάκι με τις μοτοσυκλέτες ετοιμαζόταν να ξεκινήσει – και ο Πρόεδρος ξεκίνησε την παρέλαση κυματίζοντας μια καρό σημαία.

Αναβάτες από τα τοπικά φαν κλαμπ Honda, Suzuki, Ducati και Yamaha συμμετείχαν επίσης στο τρενάκι των μοτοσυκλετών, δημιουργώντας ένα απίστευτο θέαμα καθώς η παρέλαση κατευθυνόταν προς το κέντρο της Τζακάρτα. Ήταν περίπου 4 χιλιόμετρα από την αφετηρία του παλατιού μέχρι τη γραμμή τερματισμού στο Kempinski Hotel, με τους θαυμαστές να παρατάσσονται σε κάθε εκατοστό του δρόμου κατά μήκος της διαδρομής.

Μόλις έφτασαν, οι αναβάτες στάθμευσαν τις μοτοσυκλέτες τους και χαιρέτισαν τους οπαδούς, με ένα πλήθος να συγκεντρώνεται για άλλη μια ματιά στους σούπερ σταρ προτού κατευθυνθούν για την πίστα Pertamina Mandalika. Μόλις έγιναν οι συνεντεύξεις και μερικές επιγονατίδες πετάχτηκαν στο πλήθος, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν μέσα, να δροσιστούν και να προετοιμαστούν για το ταξίδι στο Lombok, με τη δράση στην πίστα να ξεκινά την Παρασκευή το πρωί.

"Πριν από πολλά χρόνια ήρθαμε εδώ στην Ινδονησία για εκδηλώσεις της Honda και είναι κάτι πολύ ωραίο, από την πρώτη μου χρονιά ένιωσα ότι ο κόσμος ακολουθεί πολύ τα MotoGP και είναι κάτι εκπληκτικό", δήλωσε ο Marc Marquez. "Τους αξίζει ένα GP και θα έχουν GP! Θα αγωνιστούμε αυτό το Σαββατοκύριακο για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ινδονησία, θα είναι ένα μεγάλο γεγονός για τη χώρα και για τα MotoGP".

"Ήταν ένα απίστευτο γεγονός, με όλους τους αναβάτες που μας βοήθησαν πολύ με αυτήν την προσφορά, η Ινδονησία είναι μια από τις μεγαλύτερες χώρες στον κόσμο για τα MotoGP", ανέφερε ο Carlos Ezepelta. "Είμαστε πολύ περήφανοι που μας υποδέχτηκε στο παλάτι ο Πρόεδρος, Είναι κάτι εκπληκτικό και το εκτιμούμε τόσο πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κάνουμε αυτό, η προσπάθεια που έκαναν οι διοργανωτές του αγώνα για να πραγματοποιηθεί αυτή η παρέλαση με όλους τους αναβάτες ήταν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό".

"Γνωρίζαμε πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμασταν εδώ, ότι τα MotoGP στην Ινδονησία είναι πολύ δημοφιλή. Πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση και κάτι πολύ σημαντικό για το άθλημα. Ελπίζουμε ότι θα είναι το πρώτο από τα πολλά. Έχουμε συμβόλαιο αρκετών ετών για αγώνες στην Ινδονησία. Είναι μια νέα διοργάνωση και μια νέα πίστα, αλλά όλοι συνεργάστηκαν για να την κάνουν επιτυχημένη".

Επόμενο άρθρο »

Τα Grand Prix επιστρέφουν στην Ινδονησία

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TEAM MOTUL WOLF-RACING ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΟΤΟΕ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα