• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: MotoGP ΕΔ2
O Aleix Espargaro οδηγεί το 1-2 για την Aprilia
Νέα 02/04/2022 - 23:08

Ήταν ένα υπέροχο Σάββατο μέχρι στιγμής για την Aprilia Racing στο Gran Premio Michelin de la República Argentina καθώς ο Aleix Espargaro οδηγεί τον ομόσταυλό του, Maverick Viñales, στις ΚΑΤ. Το 1:38.244 του Espargaro ήταν 0,2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο από την προσπάθεια του Viñales, με τον Jack Miller να συμπληρώνει την τριάδα στον τελευταίο του γύρο, ενώ πολλά μεγάλα ονόματα μένουν εκτός ΚΑΤ2.

Πραγματοποιήθηκαν πολλοί κρίσιμοι γύροι κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης δοκιμής των 60 λεπτών το απόγευμα του Σαββάτου για τις ΕΔ2, αλλά τα τελευταία 10 λεπτά ήταν το χρονικό σημείο όπου έλαβε χώρα η περισσότερη δράση. Η Aprilia Racing καθόταν με μεγάλη διαφορά στις θέσεις 1 και 2, αλλά προχωρώντας στα τελευταία πέντε λεπτά, οι Francesco Bagnaia και Enea Bastianini βρισκόνταν εκτός των πολύ σημαντικών πρώτων 10 θέσεων – μεταξύ πολλών άλλων.


Τόσο ένας απογοητευμένος Pecco όσο και ο εξίσου απογοητευμένος Bastianini δεν βρήκαν τρόπο να μπουν στην πρώτη δεκάδα, καθώς μια πτώση του Marco Bezzecchi στην πρώτη στροφή ανάγκασε ορισμένους αναβάτες αμέσως πίσω να ματαιώσουν τους τελευταίους τους γύρους, συμπεριλαμβανομένου του Bastianini.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Fabio Quartararo βρίσκεται στην τέταρτη θέση μπροστά από τον Brad Binder στην πέμπτη θέση – ο Νοτιοαφρικανός υπέστη μηχανικό πρόβλημα με μια από τις RC16 του. Ο Alex Rins οδηγεί τον ομόσταυλό του, Joan Mir, καθώς το δίδυμο της Team Suzuki Ecstar ταξιδεύει περνάει αυτόματα στις ΚΑΤ2, παίρνοντας την έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα καθώς ένα τρίο αποτελούμενο από Ducati συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα– Jorge Martin, Johann Zarco και Luca Marini.

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: MotoGP KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: Moto2 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα