• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Κάνουμε αγώνες όπως το 2020
Μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν
Νέα 17/04/2022 - 14:03

Η υπεράσπιση του τίτλου του Mir πέρυσι αποδείχθηκε δύσκολη, καθώς η έλλειψη εξέλιξης της GSX-RR, τον περιόρισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τον Ισπανό αναβάτη να μην καταφέρνει να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου το 2021.

Ενώ ο Mir δεν έχει ακόμα ανέβει στο βάθρο το 2022, έχει τερματίσει κάθε αγώνα μέχρι στιγμής μέσα στην πρώτη εξάδα και απέχει μόλις 15 βαθμούς από τον Enea Bastianini στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Έχοντας δυσκολευτεί με την πρόσφυση στο πίσω μέρος στο Qatar, ο Mir αισθάνεται ότι η Suzuki έχει ανοδική τροχιά από τότε και πιστεύει ότι αρχίζει να κάνει αγώνες  όπου εμφανίζεται δυναμικά στους τελευταίους γύρους λόγω καλύτερης διαχείρισης ελαστικών - όπως έκανε το 2020 όταν κέρδισε τον τίτλο.

"Νομίζω ότι στην Ευρώπη, θα κάνουμε αυτό το κλικ που μας λείπει αυτή τη στιγμή", είπε ο Mir στην COTA αφού τερμάτισε τέταρτος. "Στην Αργεντινή κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα, στη Mandalika επίσης στο βρεγμένο".

"Στο Qatar είδαμε ότι κάτι μας έλειπε, αλλά η αλήθεια είναι ότι από το Qatar μέχρι τώρα έχω αρχίσει να νιώθω πολύ καλύτερα. Ξεκινάμε να κάνουμε αγώνες όπως το 2020 και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε το 100% των δυνατοτήτων της μοτοσυκλέτας μας".

"Λοιπόν, ας συνεχίσουμε έτσι. Νομίζω ότι φέτος αν είμαστε συγκεντρωμένοι και καταφέρουμε να κάνουμε το επόμενο κλικ με αυτή τη μοτοσυκλέτα, που πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε, θα παλέψουμε ξανά για μια καλή θέση στο τέλος της σεζόν σίγουρα".

 

Σχολιάζοντας τον αγώνα της COTA, ο Mir πρόσθεσε:  "Αυτή η πίστα είναι απλώς διαφορετική από τις άλλες  και δεν μου αρέσει να οδηγώ σε αυτήν. Και επίσης είναι μια πίστα που όταν δεν σου αρέσει η οδήγηση, πάντα κάτι σου λείπει".

"Έτσι, το να καταφέρεις να τερματίσεις εδώ στην τέταρτη θέση είναι κάτι σπουδαίο. Σημαίνει ότι κάνουμε βήματα προς τα εμπρός, θετικά. Ξεκινήσαμε από πιο πίσω και το τελευταίο μέρος του αγώνα ήταν θετικό".

"Και βήμα βήμα προσπερνούσα και ένιωθα υπέροχα. Είμαι τόσο χαρούμενος που όλα πάνε καλά. Η τέταρτη θέση είναι πάντα μια θέση στην οποία δεν θέλεις να τερματίσεις. Η πέμπτη ή η τρίτη είναι πάντα καλύτερη. Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι υπέροχο".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Δεν είναι η ώρα να σκεφτόμαστε το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Χρονιά αναπροσαρμογής για τον Petrucci

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα