• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 ΕΔ3
Ταχύτερος ο Garcia, ο Aji παραμένει πρώτος στους συνδυασμένους
Νέα 23/04/2022 - 12:16

Ο Mario Aji είναι ο αναβάτης που βρίσκεται στην κορυφή των συνδυασμένων χρόνων στην Moto3 μετά την λήξη των ελεύθερων δοκιμών, αφού η περαιτέρω βροχή το πρωί του Σαββάτου εμπόδισε οποιονδήποτε να μπει στην πρώτη 14άδα κατά τη διάρκεια των ΕΔ3 στο Tissot Grand Prix της Πορτογαλίας. Μόνο πέντε αναβάτες μπόρεσαν να βελτιώσουν τις χθεσινές επιδόσεις, με κανέναν από αυτούς να μην μπορεί να περάσει τον χρόνο του Sergio Garcia που βρίσκεται στην 14η θέση.


Στις ΕΔ3 ήταν ο Garcia ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή των χρόνων, κάνοντας 2:03.866. Άλλοι τρεις αναβάτες κατάφεραν να βρεθούν μέσα στο 2:03 το πρωί του Σαββάτου. Αυτοί ήταν οι Izan Guevara, Ayumu Sasaki και Scott Ogden. Την πεντάδα συμπλήρωσε ο Dennis Foggia.


Oι αναβάτες της CF Moto, Xavier Artigas και Carlos Tatay ακολούθησαν καταλαμβάνοντας την έκτη και έβδομη θέση. Ο νικητής του αγώνα του Austin, Jaume Masia, ήταν όγδοος ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Tatsuki Suzuki και Lorenzo Fellon.

Ο Dennis Foggia ήταν ένας από τους πέντε αναβάτες που βελτιώθηκαν, αλλά παρέμεινε εκτός των κορυφαίων 14 και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να το παλέψει στις ΚΑΤ1 αργότερα για  πρώτη φορά το 2022. Οι άλλοι 4 αναβάτες που βελτιώθηκαν ήταν οι Xavier Artigas, Joshua Whatley, Elia Bartolini και Matteo Bertelle.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

O Bagnaia εξηγεί γιατί πήρε μαζί του χαλίκι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα