• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto2 ΕΔ3
Πρώτος ο Vietti, στις ΕΔ3, ο Schrötter στους συνδυασμένους
Νέα 23/04/2022 - 14:26

Ο Marcel Schrötter διατήρησε την πρώτη θέση στο Tissot Grand Prix της Πορτογαλίας, αλλά με μικρή διαφορά όταν οι συνθήκες βελτιώθηκαν γρήγορα στα τελευταία στάδια των ΕΔ3. Μια κόκκινη σημαία περίπου στην μέση των δοκιμών (λόγω των καιρικών συνθηκών), είχε φέρει ένα φαινομενικά πρόωρο τέλος στις δοκιμές, οι οποίες όμως συνέχισαν λίγα λεπτά αργότερα.


Ο ηγέτης του πρωταθλήματος, Celestino Vietti, έφτασε πιο κοντά από όλους στον Γερμανό αναβάτη, με τον τελευταίο του γύρο να τον αφήνει με ένα δέκατο διαφορά. Οι Τελευταίοι γύροι από τον Fermin Aldeguer και τον Sam Lowes τους είδαν να ανεβαίνουν στην τρίτη και τέταρτη θέση, λίγο πάνω από τρία δέκατα πίσω από τον Schrötter.

Ο Jake Dixon δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του, αλλά, χάρη στην επίδοσή του την Παρασκευή, παρέμεινε πέμπτος, μπροστά από τον Keminth Kubo. Ο Ταϊλανδός αναβάτης τερμάτισε έκτος και θα βρεθεί στις ΚΑΤ2 για πρώτη φορά στην Moto2.

Ο Lorenzo Dalla Porta έκανε έναν πολύ καλό τελευταίο γύρο για να βρεθεί από πολύ πίσω στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Albert Arenas. Η επόμενη τριάδα κατάφερε να κρατηθεί στις θέσεις των ΚΑΤ2, χάρη στους χθεσινούς της χρόνους, με τους Cameron Beaubier, Joe Roberts, και Augusto Fernandez να παίρνουν τις θέσεις 9 έως 11 αντίστοιχα. 

Στα τελευταία λεπτά, με τις συνθήκες της πίστας να καλυτερεύουν, έγινε μια τρομερή μάχη για τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στις ΚΑΤ2, με τους αναβάτες να αλλάζουν συνέχεια θέσεις, κάθε φορά που κάποιος από αυτούς περνούσε την γραμμή του τερματισμού. 

Τελικά οι νικητές αυτής της διαδικασίας ήταν οι Aron Canet, Somkiat Chantra και Ai Ogura, αφήνοντας εκτός τον Alessandro Zaccone, που κατάφερε τέσσερις φορές να ανέβει στην 14η θέση και 4 φορές οι άλλοι αναβάτες τον έβγαλαν εκτός, αφήνοντάς τον τελικά στην 16η θέση.

Τα δύο μεγαλύτερα ονόματα που πρόκειται να περάσουν από τις ΚΑΤ1 είναι ο νικητής του GP της Αμερικής, Tony Arbolino και ο Pedro Acosta.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto3 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα