• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 ΚΑΤ
Στην pole position o Deniz Öncü
Νέα 23/04/2022 - 16:28

Ο Deniz Öncü της Red Bull KTM Tech3 κατάφερε να συγχρονίσει τέλεια τον τελευταίο του γρήγορο γύρο για να πάρει μια δεύτερη pole position στην καριέρα του. Έχοντας περάσει από την πρώτη θέση των ΚΑΤ1, ο Τούρκος αναβάτης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις βελτιωμένες συνθήκες της πίστας για να πάρει την πρώτη θέση καθώς βγήκε η καρό σημαία και, με αυτόν τον τρόπο, αρνήθηκε τόσο στον Mario Aji όσο και στον Lorenzo Fellon μια πρώτη pole position.

Ο Öncü, ο Aji και ο Fellon άλλαζαν θέσεις στην κορυφή καθόλη την διάρκεια των ΚΑΤ2, όσο οι συνθήκες της πίστας μεταβάλλονταν προς το καλύτερο. Αλλά ήταν ο Scott Ogden της VisionTrack Racing που βρέθηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου καθώς ο χρόνος τελείωνε. Ωστόσο, διπλή απογοήτευση για τον Βρετανό αναβάτη, καθώς ο γύρος του ακυρώθηκε λόγω κίτρινων σημαιών και αμέσως μετά ο Öncü κατέβασε τον χρόνο σε 2:03.955.


Ο Mario Aji φαινόταν να απειλεί τον Öncü λίγες στιγμές αργότερα, αλλά τελικά ήταν 0,017 δευτερόλεπτα πιο αργός και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την δεύτερη θέση και θα ξεκινήσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του από την πρώτη σειρά της εκκίνησης. Ο Lorenzo Fellon θα ξεκινήσει και αυτός για πρώτη φορά από την πρώτη σειρά της εκκίνησης στην 3η θέση. 

Στη δεύτερη σειρά του grid θα βρίσκεται ο Carlos Tatay, ακολουθούμενος από τον Tatsuki Suzuki και τον Sergio Garcia. Ο Garcia κατάφερε να κρατηθεί στην έκτη θέση παρά το γεγονός ότι έπεσε τρεις φορές κατά τις ΚΑΤ2!


Ο Ricardo Rossi θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση, μπροστά από τον Scott Ogden ο οποίος, παρά το ότι είναι το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του, θα είναι λίγο απογοητευμένος από την απώλεια της πρώτης του pole position. 


Η τέταρτη σειρά εκκίνησης αποτελείται από 3 αναβάτες με τεράστια εμπειρία, με τον Ayumu Sasaki να οδηγεί τους Andrea Migno και Dennis Foggia (που πέρασε από τις ΚΑΤ1).

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Assen: Πρώτος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα