• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto2 KAT
O Aron Canet παίρνει την πρώτη θέση
Νέα 23/04/2022 - 19:57

Ο Aron Canet πέτυχε την πρώτη του pole για το 2022 με εξαιρετικό στυλ, καθώς η μεσαία κατηγορία απολάμβανε μια στεγνή πίστα για πρώτη φορά όλο το διήμερο στο Tissot Grand Prix της Πορτογαλίας. Το 1:44.151 του Ισπανού τον είδε να παίρνει τον έλεγχο των ΚΑΤ2 στα μισά των δοκιμών και, παρά τις καλύτερες προσπάθειες των Cameron Beaubier και Jake Dixon στο τέλος, κράτησε άνετα την πρώτη του pole μετά το Grand Prix του Aragon το 2019.

Πέντε λεπτά έμειναν στο ρολόι όταν ο Canet έκανε την κίνησή του για την πρώτη θέση, πηδώντας μπροστά από τον Tony Arbolino, ο οποίος είχε περάσει από τις ΚΑΤ1. Η καρό σημαία κυμάτιζε και κανείς δεν φαινόταν ότι θα κατάφερνε να τον φτάσει, όμως ο Cameron Beaubier βρισκόταν σε έναν ταχύτατο γύρο. Τελικά το 1:44.479 του #6 ήταν χαμηλότερο από τον εντυπωσιακό γύρο του Canet, αλλά ήταν αρκετό για ένα ακόμη ξεκίνημα στην πρώτη σειρά, μόλις δύο εβδομάδες μετά από την πρώτη του pole position, στο Grand Prix της πατρίδας του.

Ο Jake Dixon, με έναν εκπληκτικό γύρο στο όριο, κατάφερε να ανέβει μέχρι την τρίτη θέση, σπρώχνοντας τον Arbolino πίσω στην τέταρτη. Ένας γύρος στο τέλος των ΚΑΤ2 από τον Augusto Fernandez τον είδε να παίρνει την πέμπτη θέση στο grid όπου θα παραταχθεί μαζί με τον πρώην ομόσταυλό του, Sam Lowes.

Θα έχουμε ένα ζευγάρι μοτοσυκλετών Idemitsu Honda Team Asia στην τρίτη σειρά, με τους Ai Ogura και Somkiat Chantra να κερδίζουν την έβδομη και την όγδοη θέση στο grid. Τρία τέταρτα του δευτερολέπτου πίσω, στην ένατη θέση, ήταν ο Joe Roberts. Η τέταρτη σειρά του grid για τον αγώνα της Κυριακής θα αποτελείται από τους Albert Arenas, Jorge Navarro και Marcel Schrötter.

Επόμενο άρθρο »

Mir: Νιώθω πιο δυνατός από ποτέ

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: MotoGP KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα