• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Νιώθω πιο δυνατός από ποτέ
Είμαι χαρούμενος για αυτή την θέση
Νέα 23/04/2022 - 21:36

Ο Joan Mir βρέθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη σειρά της εκκίνησης στο περσινό GP του Algavre στο Portimao, και ήταν στον αγώνα για την pole position σήμερα στο Grand Prix της Πορτογαλίας.

Ο Mir στο τέλος έχασε από τον Johann Zarco για 0,195 δευτερόλεπτα, αλλά παρόλα αυτά πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του στις κατατακτήριες, που είναι η δεύτερη θέση.

Μιλώντας μετά τις κατατακτήριες, ο Ισπανός αναβάτης είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στο πακέτο της Suzuki του 2022 και αισθάνεται καλύτερα τώρα από ποτέ.

"Είμαι χαρούμενος για τη θέση και τα πάντα, αλλά περισσότερο για την αυτοπεποίθηση", είπε ο Mir όταν ρωτήθηκε για τη δεύτερη θέση του στις κατατακτήριες στο Portimao. "Χτίζουμε καλή αυτοπεποίθηση από τον πρώτο αγώνα στο Qatar. Και βήμα-βήμα γίνομαι καλύτερος, επανακτώ το συναίσθημα που είχα".

"Νομίζω ότι είμαι έτοιμος, νιώθω πιο δυνατός από ποτέ ειλικρινά. Αισθάνομαι υπέροχα και για να κάνεις έναν προκριματικό γύρο σαν αυτόν υπό αυτές τις συνθήκες, χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση".

"Χρειάζεσαι καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα, αν δεν έχεις δεν μπορείς να πιέσεις στο 100%. Και το κάναμε, οπότε είμαι χαρούμενος."

Ο Mir είναι ακόμα χωρίς νίκη από το Ευρωπαϊκό Grand Prix του 2020 στη Valencia, την εβδομάδα πριν κερδίσει το πρωτάθλημα.

 

Ερωτηθείς εάν ήταν τώρα σε θέση να ξεπεράσει επιτέλους αυτή την ξηρασία, ο Mir είπ ότι «δεν ξέρει» τι πρέπει να κάνει για να επιστρέψει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, αλλά αισθάνεται σε καλύτερη θέση μετά την εμφάνιση του την τελευταία φορά στο Circuit of the Americas στο Austin όπου συνήθως δεν τα πάει καλά.


"Το Austin είναι μια πίστα που συνήθως δεν μου αρέσει, δεν είμαι γρήγορος και μπόρεσα να κάνω έναν υπέροχο αγώνα και να τερματίσω σε καλή θέση. Ξέρω ότι σε μια πίστα που είναι πιο ευνοϊκή για το στυλ μου, θα μπορέσω να έχω την ταχύτητα, οπότε χτίζουμε την ταχύτητα μέχρι τώρα και νομίζω ότι κάθε φορά γίνομαι καλύτερος με αυτή τη μοτοσυκλέτα".

"Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε (για να κερδίσουμε), αλλά τα βήματα που κάνουμε είναι καλά βήματα και δεν πάμε προς τα πίσω. Πρέπει να μείνουμε εκεί, σταθεροί αλλά γρήγοροι".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Χαίρομαι για την ταχύτητα που δείχνουμε

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto2 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα