• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 ΕΔ1
Σε άλλο επίπεδο ο Augusto Fernandez
Νέα 17/06/2022 - 13:37

Ο Augusto Fernandez έκανε μια δήλωση κυριαρχίας με τον ταχύτερο γύρο στις ΕΔ1 για τον 10ο γύρο της σεζόν στην Moto2 στο Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland. Όχι μόνο ο αναβάτης της Red Bull KTM Ajo ήταν πιο γρήγορος στην πρώτη περίοδο δοκιμών του Σαββατοκύριακου για την ενδιάμεση κατηγορία στο Sachsenring, αλλά το 1:24.222 του τον άφησε 0,421 δευτερόλεπτα μπροστά από όλους τους υπόλοιπους. Η διαφορά ήταν μεγαλύτερη από τα επτά δέκατα του δευτερολέπτου, πριν ο Alonso Lopez σημειώσει 1:24.643 με περίπου επτά λεπτά να απομένουν για να πάρει την δεύτερη θέση. Στη συνέχεια, ο Lopez έγινε ένας από τους πολλούς αναβάτες που είχαν πτώση κατά τη διάρκεια των ΕΔ1, χάνοντας το μπροστινό καθώς προσπάθησε να περάσει τον Pedro Acosta στη στροφή 13.

Ο Aron Canet ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο του στο γερμανικό GP με πολλά υποσχόμενο τρόπο κατακτώντας την τρίτη θέση με 1:24.709. Ο Filip Salac τερμάτισε τέταρτος με 1:24.782 και ο Albert Arenas, ο οποίος είχε πέσει νωρίτερα περνώντας από το χαλίκι στην πρώτη στροφή, ανέκαμψε για να σημειώσει 1:24.842, ένας χρόνος που τον έφερε στην πέμπτη θέση. 


Ο Cameron Beaubier κατέκτησε την έκτη θέση, μπροστά από τους Sam Lowes και Pedro Acosta. O Jake Dixon ήταν στα πρώτα στάδια στην κορυφή, πριν κατακτήσει την ένατη θέση με 1:25.099. Την δεκάδα έκλεισε ο Fermin Aldeguer. 


O επικεφαλής του Πρωταθλήματος, Celestino Vietti, ήταν 21ος, πίσω από τον βασικό του αντίπαλο, Ai Ogura. 


Ο Vietti ήταν άλλος ένας αναβάτης που είχε έξοδο, αλλά κατάφερε να παραμείνει όρθιος. Ο Tony Arbolino δεν έγραψε χρονομετρημένο γύρο αφού είχε πτώση στον γύρο εξόδου του, καθώς διέσχιζε τη στροφή 5. Οι αναβάτες αυτοί δεν ήταν οι μόνοι που αντιμετώπισαν προβλήματα, καθώς και ο Barry Baltus μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για έλεγχο μετά από μια γρήγορη πτώση στην 8η στροφή, ενώ και ο Keminth Kubo φάνηκε να έχει χτυπήσει το αριστερό του χέρι μετά από μια πτώση στην 11η στροφή. 

Επόμενο άρθρο »

Είναι μακρύς ο δρόμος...

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα