• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto3 ΕΔ2
Ταχύτερος της Παρασκευής ο Tatsuki Suzuki
Νέα 17/06/2022 - 15:44

O Tatsuki Suzuki βρέθηκε στην κορυφή των ΕΔ2 στο Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland. Ο Ιάπωνας αναβάτης έγινε ο ταχύτερος της Παρασκευής στο Sachsenring όταν έκανε τον χρόνο του 1:26.363, ενώ ο ομόσταυλός του, Dennis Foggia, κατέλαβε την τρίτη θέση. Ο Izan Guevara κατάφερε να παραμείνει στην δεύτερη θέση, χάρη στον πρωινό του χρόνο. 


Φυσικά, ένα από τα βασικά σημεία των ΕΔ της Παρασκευής για την Moto3 ήταν ποιος θα τελείωνε τη μέρα στις 14 πρώτες θέσεις των συνδυασμένων και, ως εκ τούτου, θα έβαζε προσωρινά τον εαυτό στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2. Αυτές οι 14 θέσεις ωστόσο, ήταν ακριβώς οι ίδιες με των ΕΔ1, μέχρι τα τελευταία πέντε λεπτά των ΕΔ2. Τότε ήταν που ο Stefano Nepa ανέβηκε στην τέταρτη θέση με 1:26.842, ρίχνοντας τον Jaume Masia στη 15η θέση, αλλά τα τελευταία πέντε λεπτά ήταν γεμάτα ανατροπές. 


Ο Guevara ήταν ταχύτερος για σχεδόν 37 λεπτά, τόσο στις ΕΔ2 όσο και στους συνδυασμένους, μέχρι που ο Suzuki άφησε το στίγμα του. Ο αναβάτης της Honda, ο οποίος είχε μια έξοδο στο χαλίκι στη στροφή 1 νωρίς στην περίοδο δοκιμών, πέτυχε το 1:26.363 για να ρίξει τελικά τον αναβάτη της GasGas από την πρώτη θέση, προτού ο Foggia κατακτήσει την τρίτη θέση με 1:16.525. Ο Guevara δεν βελτίωσε τον χρόνο του στις ΕΔ2, αλλά το 1:26.459 που σημείωσε στις ΕΔ1 ήταν αρκετά καλό για να τον κρατήσει στην δεύτερη θέση. 


Ο Joel Kelso, στη δεύτερη επίσκεψή του στο Sachsenring στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πήρε την τέταρτη θέση στους συνδυασμένους χρόνους με 1:26.608 και ο John McPhee τερμάτισε πέμπτος χάρη στο 1:26.691 που πέτυχε στις ΕΔ1. Ο Lorenzo Fellon έκανε ένα τρομερό σώσιμο στη στροφή 11 όταν πλησίασε πολύ τον Alberto Surra, πριν σημειώσει 1:26.768 αργότερα, κάτι που τον έφερε στην έκτη θέση, μπροστά από τον Stefano Nepa. Ο Deniz Öncü, ο οποίος είχε και αυτός έξοδο στις ΕΔ2, πήρε την όγδοη θέση (με τον πρωινό του χρόνο), μπροστά από τους Ryusei Yamanaka και David Muñoz. Ο Diogo Moreira ήταν δέκατος στις ΕΔ2, όμως ο χρόνος του τον αφήνει στην 11η θέση των συνδυασμένων. 


Ο Masia επέστρεψε στην πρώτη 14άδα κάνοντας 1:26.902, που ήταν αρκετά καλό για την 13η θέση, αλλά ο Garcia δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του από τις ΕΔ1 και βρίσκεται 15ος στους συνδυασμένους χρόνους με μια ακόμη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, το πρωί του Σαββάτου. 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Είναι μακρύς ο δρόμος...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα