• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 ΕΔ3
Ταχύτερος ο Filip Salac
Νέα 18/06/2022 - 13:23

Ο Filip Salac ξεπέρασε τον Augusto Fernandez σε μια περίοδο δοκιμών  Moto2 στο Sachsenring, η οποία ήταν γεμάτη δράση. Αφού ο Fernandez έφτασε στην κορυφή και στις δύο ΕΔ της Παρασκευής στο Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland, ο Salac ανέβασε τον ρυθμό στις ΕΔ3, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση με 1:23.640. Ο Aron Canet συνεχίζει να δείχνει ότι είναι φτιαγμένος από ατσάλι ξεπερνόντας ατυχήματα στην πίστα και έξω από αυτήν (είχε τροχαίο ατύχημα μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα), για να ανέβει στην δεύτερη θέση, με τον Fernandez να παίρνει την τρίτη θέση. 

Ο γύρος του Salac έγινε νωρίς στην περίοδο δοκιμών και ήταν όταν ο Canet έπεσε έχοντας μια έξοδο στην πρώτη στροφή. Ωστόσο, ο Ισπανός αναβάτης επέστρεψε στο τέλος της περιόδου και, αφού εξασφάλισε την είσοδό του στις ΚΑΤ2 με 1:24.170, πήρε μετά την δεύτερη θέση με 1:23.853. Ο Fernandez βελτιώθηκε ελαφρώς σε σύγκριση με τον ρυθμό του στις ΕΔ3 και κατέκτησε την τρίτη θέση με 1:23.957.


Ο Bo Bendsneyder και ο Pedro Acosta ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, μπροστά από τους Albert Arenas, Joe Roberts, Alonso Lopez – που είχε μια  πτώση στα τελευταία στάδια στη στροφή 1 -, Cameron Beaubier και Fermin Aldeguer. 


Τελευταίος από την πρώτη δεκατετράδα ήταν ο Ai Ogura, με 0,674 δευτερόλεπτα διαφορά από τον ρυθμό που έθεσε ο Salac.

Η προσπάθεια του Ogura να μπει στην 14αδα είχε το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι έβγαλε εκτός τον μοναδικό αναβάτη που βρίσκεται μπροστά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δηλαδή τον Celestino Vietti. Η μάχη για την τελική θέση στην κορυφαία 14αδα έγινε μια μάχη σώμα με σώμα μεταξύ των δύο βασικών διεκδικητών του τίτλου, με τον Vietti να μπαίνει μέσα χάρη στο 1:24.353, για να νικηθεί σχεδόν αμέσως από το 1:24.314 του Ogura. Ο Ιταλός ξεκίνησε δυναμικά έναν τελευταίο γύρο, έχασε όμως χρόνο στον δεύτερο τομέα, όταν βρέθηκε πίσω από τον Niccolo Antonelli και θα αναγκαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1.

Επόμενο άρθρο »

Στο Βαλκανικό και Ελληνικό Πρωτάθλημα ο Περιστεράς

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα