• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dunlop & Peristeras Tyres των ρεκόρ στις Σέρρες
Νίκες και χρόνοι στο Βαλκανικό & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Νέα 24/06/2022 - 18:52

Η Peristeras Tyres, Επίσημος Αντιπρόσωπος των Αγωνιστικών Ελαστικών της Dunlop, έδωσε ένα ισχυρό παρόν στην πίστα των Σερρών, όπου έγινε το Βαλκανικό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε κοινό διπλό Αγώνα. 

Η μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών που πήραν μέρος σε όλες τις κατηγορίες, αγωνίστηκε με ελαστικά Dunlop, είτε τα σλικ KR, είτε τα χαρακτά D213 GP.

Οι επιδόσεις που σημειώθηκαν ήταν εξαιρετικές, με νίκες και ρεκόρ στις περισσότερες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία SBK o νικητής του Αγώνα Martin Choy με την BMW M1000RR φορούσε Dunlop KR, όπως και οι 12 από τους 16 οδηγούς. Ο ταχύτερός του γύρος ήταν 1'18.978.

Στην κατηγορία SSP o νικητής του Αγώνα Mihail Florov με Yamaha R6 φορούσε Dunlop KR και σημείωσε χρόνο 1'19.756, ενώ ρεκόρ πίστας για Έλληνες οδηγούς σημείωσε ο 2ος του Αγώνα Άλεξ Παπαγεωργίου, με χρόνο 1'19.845, επίσης με Yamaha R6. Ο Rookie της κατηγορίας Γιάννης Περιστεράς φυσικά με Dunlop & Yamaha R6, σημείωσε τον 3ο ταχύτερο γύρο με 1'20.588! Από τους 17 συμμετέχοντες οι 15 φορούσαν ελαστικά της Dunlop!

H Open είδε επίσης το νικητή Γιάννη Κλαδογένη πάνω σε Dunlop D213 GP, όπως και τον 3ο Διονύση Μάρτη και τον 4ο Δημήτρη Νικολόπουλο.

 

ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ – Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης

 

“Ήταν ωραίο να βλέπεις πάρα πολλές συμμετοχές, λόγω της συνύπαρξης του Βαλκανικού με το Πανελλήνιο και η ομάδα της Peristeras Tyres ήταν εκεί για να δώσει όποια βοήθεια χρειαζόταν κάθε ένας Αγωνιζόμενος. Η απόδοση των Dunlop ήταν φοβερή και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις νίκες αλλά και τους χρόνους που πέτυχαν οι οδηγοί μας”.

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Οι ΕΔ1 ήταν περίπλοκες

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα