• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto2 ΕΔ2
O Joe Roberts ανεβαίνει στην κορυφή
Νέα 24/06/2022 - 18:04

Σε μια πίστα όπου οι συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες από αυτές που αντιμετώπισαν το πρωί, οι αναβάτες της Moto2 ξεκίνησαν κατευθείαν να κατεβάζουν τους πρωινούς χρόνους, φτάνοντας σχεδόν 10 δευτερόλεπτα κάτω.


Οι αρχικές επιθέσεις είδαν πολλούς αναβάτες να βρίσκονται στην κορυφή των φύλλων χρόνου αλλά, όταν τα πράγματα σταθεροποιήθηκαν, ήταν ο Augusto Fernandez που βρέθηκε στην πρώτη θέση. Ο Ισπανός αναβάτης του Aki Ajo έγραψε το 1:37.908, κατά το 9ο λεπτό και έμεινα στην κορυφή για σχεδόν 10 λεπτά, πριν ο Albert Arenas, ο οποίος δείχνει πολύ δυνατός σε αυτά τα στάδια της σεζόν, ανέβει στην πρώτη θέση με 1:37.597. Ο Fernandez έκανε άλλη μια κρούση, κατεβάζοντας τον χρόνο στο 1:37.534, όμως δεν θα έμενε στην κορυφή για πολύ. 


Ήταν ο Joe Roberts, ο οποίος 1 λεπτό πριν το τέλος, έκανε το 1:37.393 και κατέλαβε την πρώτη θέση των ΕΔ2. Οι Augusto Fernandez και Albert Arenas έμειναν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, με τους Ai Ogura και Fermin Aldeguer να κλείνουν την πεντάδα.


Ο Αlonso Lopez έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Aron Canet, παρά τα συνεχόμενα προβλήματα που αντιμετώπιζε (η μύτη του άνοιγε αναγκάζοντάς τον να επιστρέφει στα pits) τερμάτισε τις ΕΔ2 στην έβδομη θέση. Πίσω του ήταν ο Celestino Vietti, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Jorge Navarro και Filip Salac. 


Marcos Ramirez, Somkiat Chantra, Tony Arbolino και Alessandro Zaccone συμπλήρωσαν την 14αδα, ενώ ο  Jake Dixon βρισκόταν σε έναν καλό γύρο που θα τον έβαζε στις θέσεις των ΚΑΤ2, όμως είχε μια πτώση στο τέλος του γύρου και τελικά έμεινε στην 20η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Dunlop & Peristeras Tyres των ρεκόρ στις Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

O Alex Marquez βρίσκεται σε συνομιλίες με την Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα