• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Viñales: Όλα είναι εντάξει με τον Miller
Μου ζήτησε συγνώμη
Νέα 25/06/2022 - 21:09

Ο Maverick Viñales θα ξεκινήσει αύριο από την ενδέκατη θέση της σχάρας εκκίνησης. Δεν ήταν μια ιδιαίτερα εύκολη περίοδος δοκιμών για τον αναβάτη της Aprilia, ο οποίος έμεινε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω από την Ducati του Pecco Bagnaia στις ΚΑΤ2.

Ο Viñales θα έχει αρκετή δουλειά να κάνει αύριο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον ανησυχεί, γιατί κατά τη γνώμη του έχει μερικούς άσσους στο μανίκι του.

"Το πρόβλημα στις κατατακτήριες ήταν η κίτρινη σημαία στον καλό μου γύρο", είπε ο Maverick. "Από τις ΕΔ3 έως τις κατατακτήριες βελτιώθηκε η πρόσφυση και αυτό δυστυχώς μου έφερε προβλήματα. Η μοτοσυκλέτα έστριβε λιγότερο και εμπρός, μεταξύ άλλων, αντιμετώπιζα ταλαντώσεις. Όλα αυτά σημαίνουν ότι πρέπει να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες, παρόλο που ο ρυθμός μου για τον αγώνα είναι εξαιρετικός".

"Αύριο θα είναι μια ευκαιρία να πάμε καλά, στο ζέσταμα θα δουλέψουμε στο στήσιμο για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί το απόγευμα. Ο στόχος είναι η πρώτη πεντάδα και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από το Sachsenring, αλλά πάνω από όλα καταλαβαίνω ποιο είναι το όριο μας".

"Με το μαλακό και το μεσαίο ελαστικό ένιωσα καλά το Σαββατοκύριακο, βιώνοντας εξαιρετικά συναισθήματα. Δεν έχω αξιολογήσει ακόμα το σκληρό, θα το κάνω το πρωί".

Χρόνος υπήρχε και για ένα σχόλιο για το τι συνέβη με τον Miller. 

"Ο Jack και εγώ μιλήσαμε, ζήτησε συγγνώμη στο γκαράζ και όλα είναι εντάξει. Το γεγονός είναι ότι ήμουν πολύ γρήγορος σε αυτό το κομμάτι της πίστας, αλλά ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα".

Τέλος, το θέμα της αγοράς αναβατών, συνοδευόμενο από τους μηχανικούς. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες στο paddock, θεωρείται ότι ο Manuel Cazeaux (στο παρελθόν δούλευε με τον Maverick) θα μπορούσε να ενταχθεί στην Aprilia, ερχόμενος από την Suzuki.

"Ειλικρινά δεν ξέρω για αυτά τα νέα, πραγματικά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας από τους καλύτερους. Ταυτόχρονα, όμως, δουλεύουμε καλά με τον Giovanni και τον Francesco. Νομίζω ότι το παζλ για το 2023 θα ολοκληρωθεί σύντομα. Το κύριο πράγμα στη σχέση μεταξύ αναβάτη και αρχιμηχανικού είναι να κατανοεί τι χρειάζεται ανά πάσα στιγμή και να ευθυγραμμίζεται. Αν ο Cazeaux δεν είναι δίπλα μου, είναι σαν να μην είναι εκεί".

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Ανυπομονώ να παλέψω με τον Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

Ποινή μεγάλου γύρου στον Miller

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα