• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Ήταν ένα λάθος πρωτάρη
Ήθελα να πιέσω πολύ από την αρχή
Νέα 26/06/2022 - 16:55

Ο Quartararo πάλευε για τη δεύτερη θέση με τον Aleix Espargaro της Aprilia, όταν έχασε το μπροστινό μέρος της Yamaha του ενώ προσπερνούσε τον Ισπανό στην πέμπτη στροφή του πέμπτου γύρου. 
Ο αναβάτης της Yamaha ανέβηκε και πάλι σε μια κατεστραμμένη μοτοσυκλέτα στην τελευταία θέση, ενώ ο Espargaro έχασε 8,1 δευτερόλεπτα καθώς πέρασε μέσα από το χαλίκι προτού τελικά καταφέρει να ανέβει μέχρι την τέταρτη θέση στον τελευταίο γύρο με ένα προσπέρασμα στην τελευταία στροφή στους Brad Binder και Jack Miller.

Ο Quatrararo μπήκε στα pits στον ένατο γύρο πριν επιστρέψει στην πίστα, αλλά θα έπεφτε ξανά όταν βγήκε από την πέμπτη στροφή τρεις γύρους αργότερα.

Σηματοδότησε την πρώτη αποχώρηση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή σε αγώνες από την Valencia το 2020 και είδε το προβάδισμά του να μειώνεται από 34 σε 21 βαθμούς πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Μιλώντας στο Canal+ μετά τον αγώνα, ο Quartararo μίλησε για το «ανόητο λάθος» του και είπε ότι ξεκίνησε ξανά τον αγώνα επειδή η ομάδα του του είπε να το κάνει σε περίπτωση που υπήρχε βροχή και απαιτούνταν αλλαγή μοτοσυκλέτας.

"Έκανα ένα λάθος πρωτάρη, ήθελα να πιέσω πάρα πολύ από την αρχή", είπε ο Quartararo. "Με αυτά τα λάθη μαθαίνεις για το μέλλον, αλλά ήταν ένα πραγματικά ηλίθιο λάθος".

"Θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε έναν πολύ καλό ρυθμό και να παλέψουμε για τη νίκη. Αυτά είναι λάθη από τα οποία μαθαίνεις για το μέλλον".

"Ήθελα να ξεκινήσω και πάλι και να προσπαθήσω να κερδίσω βαθμούς, αλλά είδα ότι η μοτοσυκλέτα είχε πρόβλημα. Σταμάτησα, η ομάδα μου είπε να συνεχίσω σε περίπτωση βροχής, αλλά όταν επανεκκίνησα είδα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά".

"Προσπάθησα αλλά δεν ξέρω, πρέπει να αναλύσουμε την πτώση, έχασα το πίσω μέρος λίγο απότομα, οπότε θα δούμε τι θα πουν. Αλλά ήταν ένα λάθος πρωτάρη".

 

Ο Quartararo, ο οποίος πήγε να ζητήσει συγγνώμη από τον Espargaro μετά τον αγώνα, είπε επίσης ότι ο αναβάτης της Aprilia θα έπρεπε να ήταν "ο νικητής" σήμερα, δεδομένου του ρυθμού που είχε.

Όταν ρωτήθηκε γιατί πήγε στο γκαράζ του Espargaro, είπε: "Να ζητήσω συγγνώμη, γιατί ο νικητής σήμερα ήταν αυτός λόγω του ρυθμού που είχε. Απλώς για να ζητήσω συγγνώμη για το λάθος μου. Έκανε έναν πολύ καλό αγώνα".

"Κάναμε ένα λάθος σε αυτή την πίστα, αλλά οι δυνατότητες υπάρχουν οπότε ελπίζω να συνεχίσουμε όπως κάναμε στους προηγούμενους αγώνες. Θα δούμε".

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: Έχασα μια νίκη σήμερα

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστροφή στις νίκες για τον Bagnaia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα