• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Θέλω να κερδίσω το Πρωτάθλημα
Ακόμα είμαι στην δεύτερη χρονιά μου, μαθαίνω
Νέα 14/07/2022 - 14:09

Το 2022 δεν ξεκίνησε καλά για τον Jorge Martin. Ο αναβάτης της Pramac εξέπληξε τους πάντες στο ντεμπούτο του στα MotoGP την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας ένα βάθρο στον δεύτερο αγώνα του και καταφέρνοντας να κερδίσει το πρώτο του GP μετά το τρομερό του ατύχημα στο Portimão.

Στην αρχή της σεζόν, ο Ισπανός αναβάτης είχε προβλήματα με την GP22. Στη συνέχεια έπρεπε να αντιμετωπίσει πρoβλήματα arm pump. Έτσι, αυτή τη στιγμή, έχει πάρει μόλις δύο βάθρα το 2022. Μια επίδοση όχι τόσο λαμπερή όσο οι τρεις νίκες του Bastianini, με τον οποίο κοντράρεται για την τελευταία ελεύθερη θέση στην εργοστασιακή ομάδα για το 2023.

Παρόλα αυτά, ο Jorge στοχεύει ψηλά.

"Μεσοπρόθεσμα, ελπίζω να κερδίσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είναι ο στόχος της ζωής μου και είμαι συγκεντρωμένος στο να τον πετύχω", είπε. "Φέτος, δεν ξεκίνησα όπως θα ήθελα, αλλά μαθαίνω πολλά. Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά μου".

Η χειρουργική επέμβαση σίγουρα δεν βοήθησε.

"Ακόμα αναρρώνω από τη χειρουργική επέμβαση και ελπίζω να είμαι στα καλύτερά μου για το δεύτερο μέρος της σεζόν", εξήγησε ο Martin. "Στους τελευταίους αγώνες, πήρα βαθμούς, αλλά δεν αγωνίστηκα υπό τις συνθήκες που θα ήθελα. Παρ' όλα αυτά, όλα πήγαν καλά".

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος να ξεκινήσει φυσικοθεραπεία ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Acosta: Το να προσαρμοστώ στην Moto2 δεν ήταν εύκολο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα