• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπέγραψε ο Augusto Fernandez με την GASGAS
Oλοκληρώθηκε η σχάρα εκκίνησης για το 2023
Νέα 16/09/2022 - 15:13

Ο διεκδικητής του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Moto2, Augusto Fernandez, θα βρεθεί δίπλα στον Pol Espargaro στην ολοκαίνουργια GASGAS Factory Racing Team στα MotoGP την επόμενη σεζόν.

Ο Fernandez, που σύντομα θα γίνει 25 ετών, ήταν ο πιο παραγωγικός αναβάτης στην ενδιάμεση κατηγορία μέχρι στιγμής το 2022 με τέσσερις νίκες στα Grand Prix πριν από το Gran Premio Animoca Brands de Aragón. Αγωνιζόμενος για την Red Bull KTM Ajo, ο Fernandez ελπίζει να δώσει στην ομάδα τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στην Moto2.

Η εξέλιξη, η ικανότητα και οι δυνατότητες του Fernandez σημαίνουν ότι ακολουθεί τώρα το μονοπάτι της εξέλιξης στα MotoGP. Χάρη στην ένωση με την ομάδα Tech3 Racing, η GASGAS έχει πλέον μια ροή από τα FIM JuniorGP, Moto3, Moto2 στην ελίτ με τα MotoGP. Η δυναμική και ενεργητική εταιρία (υπό την φτερούγα της ΚΤΜ) θα εισέλθει στην κορυφή του Grand Prix για πρώτη φορά το επόμενο έτος.

Augusto Fernandez: "Ουάου, αυτό είναι καταπληκτικό: να μπορείς να κάνεις το άλμα στα MotoGP με την GASGAS. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στη δομή των αγώνων για όλη την υποστήριξή τους από τότε που υπέγραψα με την ομάδα Red Bull KTM Ajo πέρυσι. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι ένα όνειρο. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε στην Moto2 και θέλω να παλέψω για τον τίτλο και να πάω στην κατηγορία MotoGP – και αυτή την επόμενη πρόκληση – με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".


Herve Poncharal, Διευθυντής Factory Racing Team της GASGAS: "Ακολουθώ τον Augusto εδώ και μερικές σεζόν και ήδη συζητήσαμε να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν ήταν ακόμα έτοιμος για το μεγάλο άλμα. Όταν συναντηθήκαμε ξανά πρόσφατα, φάνηκε πολύ ξεκάθαρο ότι ήταν έτοιμος να έρθει στα MotoGP. Είμαι ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν γιατί το γκαράζ μας θα έχει ένα μείγμα εμπειρίας και νεότητας μέσω του Pol και του Augusto. Είναι και οι δύο Ισπανοί και θα λειτουργήσουν με θετικό και εποικοδομητικό τρόπο και αυτό είναι που ψάχναμε. Καλώς ήρθες στα MotoGP Augusto, διατήρησε την ψυχραιμία σου και επικεντρώσου στο πρωτάθλημά της Moto2. Θα σε περιμένουμε στο γκαράζ μας την Τρίτη μετά το Grand Prix της Βαλένθια για την πρώτη σου δοκιμή MotoGP".

Pit Beirer, Διευθυντής Motorsports της GASGAS: "Ο Augusto ολοκληρώνει μια ιδιαίτερη πλήρως ισπανική γεύση για τον πρώτο χρόνο της ιστορίας GASGAS στα MotoGP. Έχει δουλέψει υπέροχα με τον Aki (Ajo) και την ομάδα του, πάλεψε σκληρά στην πίστα και έδειξε ότι ξέρει πώς να κάνει τη διαφορά σε ένα πολύ σφιχτό Πρωτάθλημα όπου έχουμε δει αρκετούς διαφορετικούς νικητές. Πιστεύουμε ότι έχει κάνει τα πάντα για να κερδίσει την ευκαιρία του δίπλα στον Pol το 2023 και να ανακαλύψει τι είναι τα MotoGP. Είναι έτοιμος να κάνει το πιο δύσκολο βήμα, όπου ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός, αλλά πιστεύουμε σε αυτόν και πιστεύει επίσης σε εμάς και αυτός είναι ο καλύτερος λόγος για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά".

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα