• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Aleix Espargaro στεναχωρημένος, όχι εκνευρισμένος με το λάθος της Ιαπωνίας
Ελπίζει σε στεγνό αγώνα στην Ταϊλάνδη
Νέα 29/09/2022 - 20:20

Οι ελπίδες του Aleix Espargaro να κλείσει τη διαφορά από τον Fabio Quartararo εξανεμίστηκαν όταν άλλαξε απελπισμένα μοτοσυκλέτα μετά τον γύρο προθέρμανσης στο Motegi επειδή η RS-GP του είχε κολλήσει σε λειτουργία «eco».

Ενώ είχε κατακτήσει την έκτη θέση στις κατατακτήριες, ξεκίνησε από τα pits και τερμάτισε 16oς - φτάνει στην Ταϊλάνδη τρίτος στην βαθμολογία, αλλά 25 βαθμούς πίσω από τον Quartararo (με 100 να απομένουν).


"Ήμουν πολύ λυπημένος, όχι θυμωμένος, για αυτό που συνέβη την Κυριακή", είπε. "Πήγα στο Τόκιο, είχα δείπνο με την ομάδα μου, αγαπώ κάθε άτομο και ήταν όλοι πιο πεσμένοι από εμένα! Είμαι ο αρχηγός. Είπα: «Ψηλά το κεφάλι»".

"Θα προσπαθήσω να ανακτήσω βαθμούς εδώ (Ταϊλάνδη)".

"Χρησιμοποιήσαμε αυτό το λάθος για να αναλύσουμε ξανά τα πάντα, για να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Δεν ήταν τόσο απλό όσο φαινόταν, το πρόβλημα. Ήταν ανθρώπινο λάθος. Μπορεί να συμβεί".

Το λάθος αυτό φαίενται χειρότερο, καθώς οι δύο αντίπαλοί του για τον τίτλο, ο Quartararo και ο Bagnaia, δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν καν κοντά στη νίκη στην Ιαπωνία.

Ο Bagnaia έπεσε και ο Quartararo τερμάτισε όγδοος, ενώ ο Jack Miller κέρδισε, πράγμα που σημαίνει ότι ο Espargaro έχασε την ευκαιρία του να μειώσει δραστικά τη διαφορά του στην βαθμολογία.

"Ήμουν αναστατωμένος, όχι μόνο για το λάθος, αλλά για το πώς πήγε ο αγώνας", είπε. "Ήταν σοκαριστικό που πάλευαν για την όγδοη θέση".
"25 βαθμοί δεν είναι τόσοι πολλοί. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Εάν ο επικεφαλής έχει μια κακή μέρα, μπορεί να τερματίσει έξω από την πρώτη δεκάδα. Είμαι απόλυτα θετικός".

"Ελπίζω να μπορούμε να οδηγήσουμε σε στεγνό εδώ στην Ταϊλάνδη, αλλά, αν είναι βρεγμένο (δεν πειράζει), ήμουν γρήγορος στην Ιαπωνία".

Επόμενο άρθρο »

Τι περιμένουμε να δούμε στην Buriram;

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini: Δεν μπόρεσα να εκμεταλλευτώ το μαλακό στους πρώτους γύρους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα